να εισαι καλα φιλε μου κανε τις δοκιμες σου τωρα και μας ενημερώνεις για την συνεχεία
Καρφιτσωμένο Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account
- Οδηγός
- Σημαντικό
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα φίλοι μου.
Σε συνέχεια του προηγούμενου μου post θέλω να πω πως κατάφερα επιτέλους και ξεμπλοκαρα το κολλημένο σε bootloop Xiaomi Redmi note 5 pro whyred.
Η βοήθεια του @jimxai ήταν καταλυτική ,κάθε φορά που τον ενόχλησα ήταν από πάνω .
Αφού είδα και αποείδα με διάφορες official global και china ,κατάφερα και ξεκλείδωσα με unofficial τρόπο τον bootloader με το Xiaomi ebl tool unlock ,έκανα format data και όλα τα advanced wipes μέσω του τελευταίο twrp που πέρασα μέσω cmd και μετά από κάνα δυο λάθη με λάθος firmware (δεν ήμουν και πολύ συγκεντρωμένος),πέρασα την Arrow-v12.1-whyred-OFFICIAL-20221115-GAPPS.zip και το κινητό ξεμπλοκαρε !!!
Το είχα ξοφλημένο .
@jimxai σε ευχαριστώ πάρα πολύ και από εδώ ,μόνο επιτυχίες εύχομαι!!! -
να εισαι καλα δημητρη τελος καλο ολλα καλα
-
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τον οδηγός σας!
Με τη βοήθεια του οδηγού σας και σε tp mode κατάφερα να κάνω downgrade (miui12 to miui9) με fastboot global rom σε redmi note 6 pro (tulip) το οποίο ειναι με κλειδωμένο bootloader και κλειδωμένο mi account, νόμιμο όμως και με απόδειξη αγορας.
Τώρα όσο αφορά το ξεκλείδωμα των παραπάνω, εαν έχετε κάποια οδηγία ευχαρίστως να την ακολουθήσω.
Καλή συνέχεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες