Αλλαγή rom σε redmi note 6 pro official 2 XTRV
-
-
-
Μου άρεσε η γραμματοσειρά σου από pc γράφεις η το κινητό ???
-
Αν και πατώντας για απάντηση δίνεται δυνατότητα για επιλογή γραμματοσειράς:
η συγκεκριμένη απάντηση δόθηκε με επιλογή του Inline-Code (αυτό το εικονίδιο >_ )
Από οτιδήποτε και να δωθεί η απάντηση, ακόμη και εφαρμογή που δεν εμφανίζει ίσως αυτές τις επιλογές, το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί βάζοντας πριν το μήνυμα χωρίς κενά, το παρακάτω [ t t ] και όταν τελειώσει αυτό που γράφουμε το κλείνουμε, πάλι χωρίς κενά, έτσι [ / t t ] (τα κενά μπήκαν για να εμφανιστεί ο κώδικας, αλλιώς δεν φαίνεται -ο κώδικας- όταν γίνει καταχώρηση του μηνύματος).
πχ.τεστ
BBCode - Wikipedia -
-
1.Εβαλα την τελευταια dev rom ver 9 beta 9.3.14 (κατανοω οτι ειναι beta) και δεν μπορω να περασω με τιποτα τον google account μου.
2.Υπαρχει πιθανοτητα για downgrade σε dev ver 8.1 ή θα εχω κανα hard brick?
3.Το face unlock δουλευει μια χαρα αλλα γιατι απλα μου εμφανιζει ενα tick και πρεπει να κανω slide up, δεν θα επρεπε να με πεταει απεθειας στον miui launcher?
Ευχαριστω. -
Για το 3. Είναι νέο feature. Για να μην ανοίγει άμεσα όταν το κοιτάς. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις, αν διάβασα σωστά. Ψάξε το.
-
το 3 βρεθηκε οκ ειναι η 2 επιλογη off στο face unlock ευχριστω. την 1 καποιος χωρις google account ειναι δυσκολα τα πραγματα .....
-
-
-
σε ευχαριστω αλλα γιατι να το χρειαζεται αυτο ? δεν θα επρεπε να ειναι οκ απο την στιγμη που ανεβηκεσ στον σερβερ?
ουτε τον αρχικο οδηγο δεν περνουσε και αναγκαστηκα να βγαλω την sim και να κλεισω το wifi για να μην βρει net.
ξεχαστηκε κατι κατα το cooking ? τεσπα ευχαριστω -
Έκανα λάθος. Νόμιζα ότι έχεις official cn.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0