Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
-
-
-
Εβαλα ενα αλλο twrp που βρηκα απο google και περασα μετα ελληνικη.
Προς το παρον δεν ασχοληθηκα να περασω το ελληνικο twrp,θα το κανω στην επομενη ελληνικη που θα κρατησω backup κτλ.
Εφοσον δεν εχεις περασει custom rom και εισαι ξεκλειδωτος,περνα το ελληνικο twrp και δοκιμασε το.Και να μη δουλευει δε γινεται κατι,φλασαρεις μετα το ξενο και εισαι μια χαρα.Ετσι ειχα κανει και εγω. -
Ο/H Dante έγραψε:
μετα το ξενο
otg βλέπει αυτό που έχεις; -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Dante έγραψε:
μετα το ξενο
Απο οτι θυμαμαι αυτο ειναι
androidfilehost.com/?fid=1395089523397926854
Αναγκαστικα δουλεψα με αυτο,αφου δεν υπηρχε και αλλο και ειχα ηδη ξεκλειδωσει και σβησει τα παντα. -
-
-
Καλημέρα σήμερα παρέλαβα το κινητό και εμφανισιακά με κέρδισε. Περιμένω να το στησω το βράδυ...
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κάτοχος της συσκευής εδώ και δύο εβδομάδες, με unlocked bootloader και Global ROM.
Ανά διαστήματα (3-4 φορές μέσα στη μέρα) εμφανίζεται το σφάλμα "Find device closed unexpectedly" και κάνει soft reboot (κλείνουν τα πάντα, οθόνη, εφαρμογές, ασύρματο δίκτυο, δίκτυο τηλεφωνίας, κλπ.) και επανέρχεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Έχω κλείσει το find device από το Mi account, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.
Βλέπω στα διάφορα forum ότι το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό σε διάφορες συσκευές και δεν έχει λυθεί...
Είναι το μόνο εκνευριστικό σε μια κατά τα άλλα πολύ καλή συσκευή. -
Προσοχή μην κάνεις αναβάθμιση...
Διάβασε εδώ >> ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην αναβαθμίσετε στην Global σταθερή MIUI 10.3.1.0 το Mi 9SE που έχετε, γιατί ίσως καταλήξετε σε Brick (τούβλο). - News from Xiaomi Miui Hellas -
Ο/H Lentzeris έγραψε:
Είχε ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα ?
Το ξεκλείδωμα του bootloader, το έκανες εσύ με δικό σου mi account ή έτσι το παρέλαβες ? -
Καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού. Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις:
1) Υποστηρίζει 4 G+?
2) Μου κατέβασε αναβάθμιση την 10.2.2 και όχι την 10.3
3) Δεν έχει nfc shortcut στην μπαρα
4) Γιατί οι ειδοποιήσεις δεν φαίνονται δίπλα από το notch αλλά βγάζουν ένα νούμερο πάνω από το app ?
5) δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζει πάντα 4g ή 3g ανάλογα του τι ορίσεις στα προτεινόμενα δίκτυα. Δεν μπορεί να κρυφτεί?
Sorry για τον βομβαρδισμό...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα