[Miui 10 9.3.28] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Περασα την εκδοση miui 10 9.3.28 σε mi 5. Ολα δουλευουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Ολα τα προγραμματα τρεχουν απροβληματιστα η καμερα εχει bokeh και η μπαταρια δουλευει παρα πολυ καλα. Πεφτει πολυ αργα. Στο τελος της ημερας μου εχει απομεινει ενα 30%. Με χρηση τηλεφωνο face insta και μιαμιση ωρα μουσικη bluetooth. Γενικα το τηλεφωνο ειναι γρηγορο και χωρις καποιο κολλημα μεχρι στιγμης.
-
-
Ο/H koukis έγραψε:
@geogian έχω ξεκλειδώσει και φοράω twrp της κοινότητας αφού είχα πριν την ελληνική.απο το twrp αν κάνω διαγραφή τα πάντα και το system δεν θα κάνω δουλειά;
και μετά να ακολουθήσεις τον οδηγό φλασαρίσματος της ελληνικής. -
-
-
-
Καλημέρα παιδιά. Χθες κατάφερα να μπρικαρω το mido μου. Έχει νεκρωσει τελείως. Ήμουν με την τελευταία dev τη δικιά μας και πήγα να κάνω restore απ το twrp ένα backup της 9.1.3.μου έβγαλε failed to mount system και failed to mount persist. Και μαντέψτε τι έκανα.
Πάτησα reboot to system. Καλό ε;
Τώρα τι κάνουμε;Δεν κάνει τίποτα. Ούτε fastboot ούτε twrp. Δοκίμασα test point αλλά τίποτα. Το pc το βλέπει σαν 900Ε.καμμια συμβουλή; δεν το χω μαζί μου. Το απόγευμα θα εφαρμόσω ότι μου προτείνετε.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
Το κράτησα αρκετά δ/λεπτα το power αλλα τιποτα. και το test point δεν επιασε. το κανα πολλες φορες. τι ακριβως βραχυκυκλωνουμε, μπας και το κανα λαθος; εχει κανεις καμμια φωτο να μου δειξει;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σύνδεσε το με πατημένο το power button για αρχή.
Αν δεν πιάσει κράτα το power button πατημένο για πολύ ώρα χωρίς να το έχεις συνδέσει.
Αν δεν πιάσει και αυτό το test point σίγουρα θα δουλέψει απλά θέλει υπομονή.,
Βγάζεις πρώτα την μπαταρία και μετα βραχυκυκλώνεις.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0