Διαφήμιση

Ένταση ήχου handsfree πολύ υψηλή στο χαμηλότερο επίπεδο στο Xiaomi redmi note 4

• Ένταση ήχου handsfree πολύ υψηλή στο χαμηλότερο επίπεδο στο Xiaomi redmi note 4

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος δύο κινητών xiaomi, του redmi note 4 και του redmi 4a. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και στις δύο συσκευές είναι με την ένταση του ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Δηλαδή ενώ έχω την ένταση του ήχου στο χαμηλότερο επίπεδο, παρόλα αυτά ακούγεται υπερβολικά δυνατά ο ήχος σε σημείο που η φωνή του συνομιλητή ακούγεται ξεκάθαρα ακόμα και αν κρατάω τα ακουστικά έξω απο τα αυτιά!
      Διάβασα σε διάφορα forum στο ίντερνετ ότι το πρόβλημα διορθώνεται κάνοντας root τη συσκευή και στη συνέχεια τροποποιώντας κάπως το αρχείο mixer_paths.xml, ωστόσο οι οδηγίες που βρήκα κυρίως είχαν να κάνουν με το πως να αυξηθεί η ένταση και όχι να μειωθεί.
      Επίσης να αναφέρω εδώ ότι δοκίμασα πολλά και διάφορα ακουστικά και σε όλα παρουσιάζεται το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, με μοναδική εξαίρεση κάτι ακουστικά zipper τα οποία φέρουν πάνω volume slider το οποίο ρυθμίζει ανεξάρτητα την ένταση της φωνής των ακουστικών.
      Το κινητό μου το έχω κάνει ήδη root. Εχω την έκδοση MIUI Global 10.2 Stable 10.2.3.0 (NCFMIXM).
    • Εδώ θα χρειαστείς την βοήθεια του @gkalen - @BanditGR :)

Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις μία custom ?