Rom για το mido
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Θα χάσω τα αρχεία δεδομένα μου όμως; Ή ρυθμίσεις εφαρμογών;
Περνάω twrp --> swipe to factory reset --> back --> back --> install --> magisk --> swipe to flash --> back --> back --> reboot --> reboot to system
Και ανοίγω κι έχω root, σωστά;
Σε περίπτωση που θέλω να διαγράψω το twrp και root, πρέπει να ξανακάνω flash την official και να κάνω καθαρή εγκατάσταση χάνοντας τα πάντα;
Πολλά ερωτήματα, ευχαριστώ όποιον μου τα απαντήσει.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Και να έχεις ξεκλειδωσει το bootloader βεβαίως, βεβαίως...
-
Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει θα τα χάσεις όλα όταν κάνει unlock...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει θα τα χάσεις όλα όταν κάνει unlock...
-
Εκανα root επιτυχώς. Απλά έχω ένα θέμα παραδοξο. Η εφαρμογή της winbank της Πειραιώς δε δέχεται το fingerprint. Το δέχεται στην αρχική ενεργοποίηση αλλά μετά το απενεργοποιεί, χωρίς να είναι μόνιμα. Δηλαδή με το που πάω πίσω καρτέλα μου το απενεργοποιεί. Το παράδοξο όμως ποιο είναι; Την κανω διπλότυπη εφαρμογή και εκεί μου το δέχεται. Έχω κάνει magisk hide στην εφαρμογή της winbank. Έχω διαβάσει και αλλού ότι υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Κατέβασα ένα MagiskHide Props Config, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό. Διάβασα ότι βοηθάει για κατι με τα fingerprint αλλά κάτι για terminal μου λέει και δεν ξέρω τι να κάνω. Οπότε ας απευθυνθώ στους ειδικούς.
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι?
Ευχαριστω -
-
@App Maniac κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τη Winbank μέχρι το τελευταίο update σε official global stable 10.3.1.0 σε Santoni.Παρά το magisk hide που είχα κάνει στην εφαρμογή μόλις το ενεργοποιούσα το fp μου το απενεργοποιούσε. Δοκίμασα ξανά να το ενεργοποιήσω μόλις τώρα που διάβασα το μήνυμά σου και διαπίστωσα ότι δουλεύει και πάλι. Δύο πράγματα έχουν μεσολαβήσει από την τελευταία φορά που αποτύγχανε μέχρι τώρα που πέτυχε: το ένα είναι το update που πήρε η miui και το άλλο ότι αναβάθμισα το magisk στην τελευταία έκδοση 19.1. Δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 έπαιξε ρόλο αλλά δοκίμασε να αναβαθμίσεις το magisk.
-
Μετά από πολύ ψάξιμο στο internet, κατέληξα να κάνω magisk hide και να αλλαξω το όνομα του magisk μέσα από την ίδια εφαρμογή για να μην ανιχνεύεται και έτσι το πρόβλημα λύθηκε. Να κάνω μια ερώτηση, σε περίπτωση που θέλω να αναβαθμίσω το magisk, ξαναφλασαρω twrp χωρίς wipes και format data και κάνω φλας το magisk ή απλά update οπως τις εφαρμογές στο playstore;
-
Το Magisk hide είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει ειδικά για την εφαρμογή winbank κι εγώ το είχα ενεργό από παλιά. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής είχε πάψει να λειτουργεί το fingerprint. Δεν υπάρχει magisk στο playstore. Μέσα από το Magisk manager που ήδη έχεις (και προφανώς έχεις εγκαταστήσει με εξωτερικό .apk) κάνεις το update. Κατεβάζεις το νεώτερο .zip μέσα από το manager, κάνεις reboot σε twrp και install από εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα