mi band 3 καιρος, και μπαταρια
-
-
Αποσύνδεσε το από το mifit μετά μέσα από το band υπάρχει επαναφορά κάνε την και θα είναι σαν το πήρες τώραΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα;
-
Ρε συ γιατί κάνεις ότι να ναι από πού κατέβασες το ελληνικό mi fit από εδώ ή από το store; Αν το κατέβασες από το store τότε πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία και να περάσεις 3 αρχεία από το νήμα που σου έχουμε δώσει firmare resources και font .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα;
-
Τι είναι το mui.gr; Άρα δεν κατεβασες το mi fit από εδώ από εμάς οπότε πρέπει να περάσεις τα 3 αρχεία που υπάρχουν στο νήμα μέσα από το notify όπως λένε οι οδηγίες .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Παιδιά καί εγώ έχω πρόβλημα με την ρύθμιση του καιρού στο Huawei Y6 20018 παρόλο που κατέβασα το mi fit τού sait έκανα με το notify τίς μεταφορές , συγχρονίζω καί τά δύο με το hand αλλά πότε μου τον δείχνει πότε όχι. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα νά κάνω καί δεν το ξέρω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0