[Miui 10 9.4.25/26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Δεν θα σε βοηθήσει η αναβάθμιση του twrp από ότι έγραψε ο master @geoanto555.
Θέλει Format data κατά την εγκατάσταση. Θα χάσεις όλα σου τα αρχεία, ρυθμίσεις αν το κάνεις. -
geoanto555
amavroudis
Τα έκανα όλα format + factory reset + αλλαγή αρχείων από ET4 σε ET2 και πάλι σε ET4 (από έναν Ινδό το είδα αυτό). Όλα καλά τώρα μπορώ να κάνω flash to zip που θέλω, δε μου βγάζει το 0 MB πια. Ακόμη έχω μία απορία , γίνεται να προσθέσεις AR στο Xiaomi 5 plus και να εγκαταστήσεις το ARCore της Google, γιατί από όσα δοκίμασα τίποτα δε λειτουργεί μέχρι στιγμής. -
-
1. Settings, Homescreen & recent, app vault.
2. Ενεργοποίηση των dev options και του extended power menu μέσα του...
Ο/H Asmodeos έγραψε:
έχω μία απορία , γίνεται να προσθέσεις AR στο Xiaomi 5 plus και να εγκαταστήσεις το ARCore της Google, γιατί από όσα δοκίμασα τίποτα δε λειτουργεί μέχρι στιγμής.
-
amavroudis
Πάτα ar pokemon go στο Youtube . Κάποια κινητά είναι AR(augmented reality) ready , αλλά σε καποιά κινητά μπορείς να το προσθέσεις υποτύθετε -
Τρέχουσα ενημέρωση 9.4.25/26 (28/04/2019 22:17)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-9.4.26 ROM για τις παρακάτω συσκευές.
Mi 8 / Mi 8 PRO / Mi 9 / Mi Mix 2S / Mi Mix 3 / Poco F1
Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη μας θα παραδοθούν σε 12-24 ώρες μετά από τα VIP μέλη μας.
Οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM είναι στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και Χρόνια Πολλά σε όλους σας ! -
-
Ο/H kaplaz έγραψε:
καλησπερα ειναι διορθωση στην χθεσινη rom?
-
ευχαριστω την περασα,ολα καλα και χθες και σημερα
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Καλησπερα και Χρόνια Πολλά μόλις έβλα στο sagit και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1) Πως βγάζουμε τον βοηθό την σελίδα που βγαίνει μπροστά τέρμα αριστερά, και 2) Παλιότερα πατόντας το power μου είχε επιλογή να μπώ στο recovery τωρα δεν έχει μπορούμε να κάνουμε τίποτα?
Πώς την βλέπεις μέχρι τώρα την ρομ;
Έχεις παρατηρήσει κανενα bug, η μπαταρία;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0