[Miui 10 9.4.25/26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Και σε mi max 3 δεν γίνεται μέσω του updater η αναβάθμιση παρόλο που έγινε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής.
-
μολις περαστηκε η ρομ... εχει παρατηρησει κανενας κανενα θεμα με το wifi του στις δυο τελευταιες ρομ;;; ενω δειχνει οτι συνδεεται κανονικα δεν εχει σχεδον καθολου ταχυτητα ενω με το ιντερνετ δεν εχω θεμα μιας και ο υπολογιστης χρησιμοποιει κανονικα wifi
-
Σε redmi note 5 περάστηκε καλά αλλά έχω θέμα με την κάμερα, δεν βγάζει πανόραμα φωτογραφία .
-
-
Καλησπέρα
Το είχα ξαναγράψει πριν λίγες ημέρες αλλά δεν βρήκα λύση.
Σε Mi8 lite με τις δύο τελευταίες ROM χάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα τα Data. Δηλαδή ενώ έχω full σήμα 4G δεν έχω σύνδεση στο internet.
Έχω δύο κάρτες Vodafone και το κάνει και στις 2.
Έκανα χθες Hard reset στη συσκευή και καθαρή εγκατάσταση και όλα τα έβαλα από την αρχή και πάλι τα ίδια.
Λέτε να φταίει η ROM ή η συσκευή ?
Να πω πως αν ανοιγοκλεισω το τηλέφωνο επανέρχονται τα data όπως κι αν ενεργοποιήσω και απενεργοποιήσω το flight mode
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα σας και χρόνια πολλα χριστος ανέστη. Ερωτηση επειδή μας ξενερωσε η xiaomi με το mido σκεφτομουν για το redmi 7.
Ερωτηση δεύτερη redmi 7;η redmi note 7;το δευτερο το βρισκω στο geekbuying.com με 4 giga και 64 στα 240ευρω συν 18ευρω μεταφορικα απο ευρωπαϊκή αποθήκη τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο; και το ποιο σημαντικο υποστήριξη για ρομ απο cn eu θα εχει; η global γιατι οπως καταλαβα το πρωτο ειναι ποιο σημαντικό αφου την πατήσαμε με το mido.
Αυτα ευχαριστώ προκαταβολικά -
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@mparaxir
Από Ελλάδα αγορά πλέον , απ'εξω last year ..
Οι τιμές είναι μια χαρά κι εδώ ..
Το redmi note 7 να προτιμήσεις , κάτω από 200 ευρώ θα το βρεις 4/64 .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0