χαιρετώ ολους εχει καποιος προβλημα με σημα 4G μετα την αναβαθμιση το σημα εγινε ασταθης, δεν μπορω ουτε να μιλησω και το κατεβαζω σε 2G????
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Με ποια εταιρεία κινητής ?
Η κάρτα sim είναι καινούργια ή παλιά και κομμένη με το χέρι ? -
-
Σε προηγούμενη rom δεν μπορείς να γυρίσεις, θέλει ξεκλείδωμα του bootloader...
Βγάλε, την κάρτα, κάνε μια επανεκκίνηση...ξανά βάλε την κάρτα...δες πως θα πάει...
Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί και πιθανό bug της rom -
ειναι ξεκλειδωτος θα παω πισω και θα σας ενημερώσω ευχαριστώ
-
-
ειπαμε οτι και τα νουμπακια τα καταφερνουν λιγουλικι¨))) με τετοιους δασκαλους σαν εσας ολα ειναι εφικτα
-
υπαρχει περιπτωση μια θηκη να δημιουργει προβλημα στο σημα ? εκανα επαναφορα σε παλιοτερη ρομ και δεν ειδα βελτιωση
μηπως υπαρχει καποιος kernel που να βελτιωνει το σημα για να μην την πεταξο την θηκη? την εχω πληρωση 30ευρο. αλλα ειναι πολυ καλη full armor
aliexpress.com/item/3302908063…7e6c3&transAbTest=ae803_4 -
Ο/H andreaskir έγραψε:
υπαρχει περιπτωση μια θηκη να δημιουργει προβλημα στο σημα ? εκανα επαναφορα σε παλιοτερη ρομ και δεν ειδα βελτιωση
μηπως υπαρχει καποιος kernel που να βελτιωνει το σημα για να μην την πεταξο την θηκη? την εχω πληρωση 30ευρο. αλλα ειναι πολυ καλη full armor
aliexpress.com/item/3302908063…7e6c3&transAbTest=ae803_4
-
βαζεις μεσα το τηλεφωνο και γινεται τερας αντοχης η θηκη γαμ......¨))) αν την εχεις στα χερια θα καταλαβεις τι εννοω γινετε σαν το KAT.
ευχαριστώ πολύ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΣΈΒΗ ΜΟΥ .cu later -
Ο/H andreaskir έγραψε:
βαζεις μεσα το τηλεφωνο και γινεται τερας αντοχης η θηκη γαμ......¨))) αν την εχεις στα χερια θα καταλαβεις τι εννοω γινετε σαν το KAT.
ευχαριστώ πολύ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΣΈΒΗ ΜΟΥ .cu later
-
Έκανα αναβάθμιση κ χρησιμοποιώ πολύ 4G. Δεν πρόσεξα κάτι. Αλλά το fix της rom ήταν κάτι σχετικό με VoLTE. Λες να επηρέασε το σήμα; Θα το παρατηρήσω μήπως και.
Επίσης σημαντική ερώτηση. Τα ηχεία κάτω στο κινητό , αριστερά κ δεξιά από τη θύρα φόρτισης ακούγονται κ τα δυο ? Εμένα το ένα παίζει μόνο. Η άλλη μεριά μόνο διακοσμητικες τρύπες μου φαίνεται πως έχει.
Edit
Τελικά είδα tear down. Ένα ηχείο είναι. Οι άλλες τρύπες είναι μάλλον για να κάνουν ηχείο . Να ενισχύσουν δηλαδή τον ήχο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0