Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από note 3 pro ήρθε η σειρά του note 7. Έχω μπερδευτεί λιγάκι όμως. Θέλω να περάσω aroma. Ξεκλειδώνω bootloader και μετά προχωρώ ή γίνεται και χωρίς ξεκλειδωμα του bootloader?
-
Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader...η ΑΡΩΜΑ δεν κάνει πλέον για νέες συσκευές, θα βάλεις την απλή XTRV
-
Δοκιμασε κανεις καποια απο τις παρακατω roms για redmi note 7pro?
Ποια η διαφορα τους?
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_V11.0.3.0.PFHCNXM_v11-9.zip
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_9.10.10_v11-9.zip -
Η πρώτη είναι xtrv stable rom και η δεύτερη xtrv developer rom.
Αν δεν ξέρεις τη διαφορά διάβασε στους οδηγούς.
Διάφοροι Οδηγοί -
Ο/H ail31ou έγραψε:
Δοκιμασε κανεις καποια απο τις παρακατω roms για redmi note 7?
Ποια η διαφορα τους?
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_V11.0.3.0.PFHCNXM_v11-9.zip
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_9.10.10_v11-9.zip
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει ?? Διότι μου δημιουργεί προβλημα με τα κουμπιά έντασης ξαφνικά χάνονται και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση άλλα μετά από πέντε λεπτά πάλι χάνονται.
-
το αγορασα χθες, απο skroutz,, hellasphone,, global version, εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα,, 168 ωρες.
-
υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην συσκευή μου ! Για αυτό ανέβασα ποιο πάνω μια φωτογραφία από σχετικά του τηλεφώνου μου. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι σβήνω την συσκευή την ανοίγω και δουλεύει κανονικά. δηλαδή τα κουμπιά έντασης πάνω κάτω δουλεύουν κανονικά οκ !! μέχρι εδώ καλά. Πατάω κάτω αριστερά το τετράγωνο εμφανίζονται οι ανοικτές εφαρμογές πατάω το Χ σβήνουν όλες και μετά δεν δουλεύουν ούτε τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης !!! το ίδιο κάνει και όταν κατεβάζω την οθόνη από πάνω προς τα κάτω και σβήνω τις ειδοποιήσεις πάλι δεν δουλεύουν τα πλαϊνά πλήκτρα στην ένταση φωνής! στο άνοιγμα της οθόνης δουλεύουν κανονικά. Κάνω επανεκκίνηση και ξανά δουλεύουν κανονικά μέχρι να κλείσω τις εφαρμογές αν δεν πατήσω το Χ δουλεύουν κανονικά !! Γνωρίζει κάποιος αν έχει κάποια ρύθμιση ??
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει ?? Διότι μου δημιουργεί προβλημα με τα κουμπιά έντασης ξαφνικά χάνονται και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση άλλα μετά από πέντε λεπτά πάλι χάνονται.
Δοκίμασες εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
-
Εκανα μια ανάγνωση σε όλες τις σελίδες,, τα θέματα είναι,,, αισθητήρας εγγύτητας, μερικοί και το wifi Kai gps, και σε custom rom, ενώ με official oxi.
Κατεβασα κάτι εφαρμογές από το play store, και έκανε κόλλημα, δεν έδειχνε τις εφαρμογές, και έκανα διαγραφή δεδομένων του play store, και μετά δεν είχα πρόβλημα.
Και ο επεξεργαστής αργός είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0