Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Έστειλα emails, στην infoquest, καταστήμα που το αγόρασα.
Να υποθέσω ότι πρέπει να αλλαχθεί η οθόνη; Η. , είναι πρόβλημα από την πλακέτα; -
Θα το δούνε αυτοί. Εσύ απλά περιέγραψε τη κατάσταση...
-
Διαβάζοντας στην Google, κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα λέγεται " διάχυση φωτός".
-
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος πόσα ampere υποστηρίζει το εργοστασιακό καλώδιο;
-
Υποθέτω προδιαγραφές qc3.0
-
Το δικό μου, ενός μήνα τηλέφωνο, έχει ~~ διάχυση φωτός, στο λευκό χρώμα, έφυγε σήμερα για infoquest service. Για να δούμε.
-
Καλησπέρα σαςςς φίλοι μου..!! Και εγώ από σήμερα είμαι στην οικογένεια και της λεβάντας.. Χα χα χα Μόλις το τσίμπησα και κατεβάζω την τελευταία fast boot europe eea global stable rom
Θελω να το κλειδωσω γιατι ο προηγουμενος το ειχε unlocked !! Και γρηγορα γρηγορα 2 ερωτησεις.. 1ον Τι διαφορα εχεις η fastbot rom global stable eea με την απλή global stable ??
Και 2ερον ο μαμα φορτιστης υποστιριζει 18w φορτιση fast charge σωστα ?? Αν θελω να την απενεργοποιησω απο που για θυμηστε μου γιατι τα εχω ψιλο ξεχασει !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Βασικά γράψε μας αν έχεις στο κουτί του αυτοκόλλητο με το global version.
Μετά συνεχίζουμε... -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπέρα σαςςς φίλοι μου..!! Και εγώ από σήμερα είμαι στην οικογένεια και της λεβάντας.. Χα χα χα Μόλις το τσίμπησα και κατεβάζω την τελευταία fast boot europe eea global stable rom
Θελω να το κλειδωσω γιατι ο προηγουμενος το ειχε unlocked !! Και γρηγορα γρηγορα 2 ερωτησεις.. 1ον Τι διαφορα εχεις η fastbot rom global stable eea με την απλή global stable ??
Και 2ερον ο μαμα φορτιστης υποστιριζει 18w φορτιση fast charge σωστα ?? Αν θελω να την απενεργοποιησω απο που για θυμηστε μου γιατι τα εχω ψιλο ξεχασει !!
2.όχι,ο μανίσιος φορτιστής ΔΕΝ υποστηρίζει QC.3 -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Βασικά γράψε μας αν έχεις στο κουτί του αυτοκόλλητο με το global version.
Ο/H xnikos έγραψε:
2.όχι,ο μανίσιος φορτιστής ΔΕΝ υποστηρίζει QC.3
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Οκ. Προετοίμασε το να ξεκλειδωσεις μετά με το δικό σου λογαριασμό.
Δες τον αντίστοιχο οδηγό.
Ελπίζω κ προηγούμενος ιδιοκτήτης να το έχει βγάλει από το λογαριασμό του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0