Για κάνε τεστ μέσα στο cit τον proximity sensor.
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Ναι. Δηλαδή? Δεν καταλαβαίνω
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Η οθόνη μου είναι πολύ ευαίσθητη. Παίρνω τηλέφωνα κατά λάθος, πλήκτρα πατιουνται... Έχω nillkin flip case και tempered glass 9h +pro. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα. Σκέφτομαι μήπως φταίει το tempered?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Βρήκα το cit. Βγάζει error. Θα το δω αύριο
-
Παιδιά έχω ένα θέμα το τηλέφωνο έχει κρυπτογράφηση το πιν δεν πιάνει καί δεν μπορώ να εγκαταστήσω τις αναβαθμίσεις ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω;
-
Βάλε αυτό το twrp προς το παρών για να μην έχεις πρόβλημα,
files.orangefox.tech/OrangeFox….1_02-Stable-lavender.zip
Αν το βάλεις και ειναι ολα οκ πάρε ενα log απο μεσα και ανεβασε το αν το δουμε..
Δυστυχως δεν εχω το κινητό να στήσω αλλο προς το παρων. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βάλε αυτό το twrp προς το παρών για να μην έχεις πρόβλημα,
files.orangefox.tech/OrangeFox….1_02-Stable-lavender.zip
Αν το βάλεις και ειναι ολα οκ πάρε ενα log απο μεσα και ανεβασε το αν το δουμε..
Δυστυχως δεν εχω το κινητό να στήσω αλλο προς το παρων.
-
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Βρήκα το cit. Βγάζει error.
-
παιδια πρεπει να εχω θεμα με την κρυπτογραφηση και εγω πως φλασαρω αυτο το zip files.orangefox.tech/OrangeFox….1_02-Stable-lavender.zip δοκιμασα κατι κανω λαθος
-
μεσα απο το recovery το κανεις Install. απο μονο του μετα κανει restart και μπαινει στο orange recovery.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Καλημέρα. Tα ίδια συμπτώματα παρουσιάζονται και στο δικό μου τηλ. Και στην προηγούμενη έκδοση και στην 11.0.6 τα ίδια. Διαπίστωσα ότι με hands free γίνονται αυτά. Όταν ακουμπάει το καλώδιο στην οθόνη. Στο cit το proximity test περνάει κανονικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0