Για επανεκκίνηση θα δώσεις fastboot reboot και θα κρατάς το vol +πατημένο και όχι fastboot boot................
Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Αυτο κανω μπαινω τωρα ετσι αλλα δεν βλεπει την ρομ που εχω βαλει στο φακελο
-
Μπαίνεις recovery και κάνεις format data, reboot to recovery, περνάς τη ρομ στο χώρο του κινητού και την κάνεις εγκατάσταση. Νομίζω ότι όλα αυτά τα γράφουν στον οδηγό
-
Παιδια το θεμα ειναι οτι δεν γινεται εγκατασταση του TWRP. Καμια βοηθεια για αυτο ;
-
fastboot devices
fastboot flash recovery twrp_raphael_3.3.1_03-12-2019_blue_ss.img
fastboot reboot (pathmeno to vol+ molis pathseis enter sth teleutaia entoli kai kratas pathmeno mexri na mpei recovery) ennoeitai oti eisai me ksekleidoto bootloader etsi? -
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Μπαίνεις recovery και κάνεις format data, reboot to recovery, περνάς τη ρομ στο χώρο του κινητού και την κάνεις εγκατάσταση. Νομίζω ότι όλα αυτά τα γράφουν στον οδηγό
-
Κάνε πρώτα format data στο twrp και μια επανεκκίνηση στο recovery, πέρνα μετά τη ρομ (δε βλέπω το λόγο για να είναι πρόβλημα αυτό) και κάνε εγκατάσταση.
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
fastboot devices
fastboot flash recovery twrp_raphael_3.3.1_03-12-2019_blue_ss.img
fastboot reboot (pathmeno to vol+ molis pathseis enter sth teleutaia entoli kai kratas pathmeno mexri na mpei recovery) ennoeitai oti eisai me ksekleidoto bootloader etsi?
-
Υπαρχει καποιο αλλο νημα να γραψω για να εχω συντομες απαντησεις η απλα πεσαμε στις μερες........?
-
Ο/H soctap έγραψε:
Το TWRP το βλεπει μονο μια φορα κατα την εγκατασταση μετα δεν υπαρχει
Το κάνεις εγκατάσταση, κανεις reboot με + πατημενο.
format οπως σου ειπαν, reboot recovery αντιγραφη ρομ και install. -
Δοκίμασε και εδώ
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Που σου δημιουργεί πρόβλημα;
Ποιο twrp δοκιμάζεις να περάσεις; Τι rom θέλεις τελικά να εγκαταστήσεις;
Μόλις περάσεις το twrp θέλει άμεσα format data (πάτησε επάνω να δεις τι πρέπει να κάνεις) και μετά σύνδεση με υπολογιστή, πέρασμα της rom στη μνήμη και εγκατάσταση.
Αν κάνεις απλά επανεκκίνηση επαναφέρεις το stock recovery. -
Ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω τωρα. Οταν περναω πρωτη φορα twrp δεν εκανα format data και δεν μου εβλεπε και την ρομ που εχω περασει στο τηλεφωνο. Απο αυτο ειναι ; Στην λειτουργια recovery πως θα δει ο υπολογιστης το τηλεφωνο αυτο δεν καταλαβαινω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0