Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Καλη χρονια παιδια με υγεια το νεο ετος . Επειδη δεν ειμαι σιγουρος να ρωτησω το κινητο σε κατασταση fastboot θα μας δει τον εσωτερικο χωρο της συσκευης για να περασουμε την ρομ η πρεπει να την εχουμε περασει απο πριν;
-
Όταν μπεις σε recovery (TWRP) θα το δει ο υπολογιστής σαν σκληρό δίσκο
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όταν μπεις σε recovery (TWRP) θα το δει ο υπολογιστής σαν σκληρό δίσκο
-
-
– Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;
– Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.
– Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;
– Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.
– Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;
-
Να κανω μια ερωτηση.περασα την ελληνικη ρομ και μετα μου ηρθε update εβδομαδας.Μολις μπηκα στο twrp εκανα εγκατάσταση μονο την αναβαθμισμενη ρομ και μετα reboot system. Γιατι αντι να φορτωσει το update μπαινει σε recovery μονίμως. Δηλαδη σε καθε update της ελληνικης ρομ θα πρέπει να κανω format data, install newer rom και ξανα root; Μηπως κανω κατι λαθος και με γυριζει συνεχεια στο recovery;
-
Η εγκατάσταση της ρομ γίνεται από το TWRP, δεν χρειάζεται να κάνεις format data...μόνο install και στο τέλος της εγκατάστασης αν θες κάνεις και τα wipe που προτείνει
-
κανω την εγκατασταση κανονικα και μετα παω σε reboot system.εκει κανει restart, αλλα αντι να ανοιξει την συσκευη κανονικα παει σε twrp μονο.εχω την 9.2.19 και μολις παω να βαλω την 9.12.27 μου κανει εγκατασταση και στο reboot με παει στο twrp.εχει καποιο προβλημα η ρομ?το κινητο ηταν το mi9t pro global rom και μετα την 9.2.19 μου δειχνει redmi κ20 pro.ετσι πρεπει να δειχνει;
-
Δοκίμασα και τη νέα ρομ. Πάλι τα ίδια. Και ερωτώ. Όταν περαστει η ελληνική ρομ το κινητό φαίνεται ως k20 pro και οχι ως mi9t pro; Δευτερον μήπως θέλει format data στις beta εκδόσεις;
-
Ο/H sasaman έγραψε:
Όταν περαστει η ελληνική ρομ το κινητό φαίνεται ως k20 pro και οχι ως mi9t pro
-
Σε ευχαριστω.Τελικα καταφερα και περασα τις νεοτερες ρομ.το προβλημα ηταν στο magisk manager.Εκανα ανενεργες τις 3 προσθετες επιλογες του μανατζερ σχετικα με τις προσθετες επιλογες που εχει πανω απο το safe net,περασα ξανα ενα encryption disabler και μου το εκανε unroot.Ετσι εγινε η αναβαθμιση και μετα ξανα root,χωρις να εχω τικαρισμενες τις 3 επιλογες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0