Είναι και αυτή η χαζομάρα η πτυσσόμενη φωτογραφική... Δεν τη μπορώ με τη καμία. Μου φέρνει αναγούλα.
Mi 9 Τ
-
-
Αλήθεια λες;;; Εγώ ψιλοχαζεψα νομίζω ότι έχει πλάκα
-
-
Έτσι μπράβο. Τώρα μιλάς καλά...
-
-
γνωριζει κανεις γιατι αρνειτε πεισματικα να συνδεθει με midrone 4k. με το note3 συνδεεται κατευθειαν. με ενα σαμσουν το ιδιο. αλλα με το k20 τιποτα. παλιοτερα το ειχα βαλει με note 5 kai pali τιποτα. πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα? εγω βαλει τα παντα. για προγραμματιστες. τιποτα παλι.
μιλαω για συνδεση με καλωδιο -
-
Δες στο νήμα του mi drone 4k είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο mi8 και το είχα βρει κάτι παίζει με τα νέα Android η το MIUI δηλαδή δεν παίζει τίποτα λάθος απλά είναι κάποια ρύθμιση έξτρα.
Μόλις το βρήκα ήταν στο myphone
Θα το συνδέσεις με το χειριστήριο και θα το ανοίξεις θα πάς ρυθμίσεις- ασύρματα & δίκτυο κάτω περισσότερα και εκεί θα κλικαρεις το πρόσδεση USB -
Ο/H komatoza έγραψε:
Δες στο νήμα του mi drone 4k είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο mi8 και το είχα βρει κάτι παίζει με τα νέα Android η το MIUI δηλαδή δεν παίζει τίποτα λάθος απλά είναι κάποια ρύθμιση έξτρα.
Θα το συνδέσεις με το χειριστήριο και θα το ανοίξεις θα πάς ρυθμίσεις- ασύρματα & δίκτυο κάτω περισσότερα και εκεί θα κλικαρεις το πρόσδεση USB
-
Ο/H Bill00 έγραψε:
Είμαι σε αναμονή να το πάρω,και να αλλάξω επιτέλους το RN3 pro! Η ρομ του είναι κανονική global με αυτόματες ενημερώσεις; ροοτ μπορεί να γίνει ;
Root γίνεται μετά από ξεκλείδωμα bootloader με magisk. -
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Θα το συνδέσεις με το χειριστήριο και θα το ανοίξεις θα πάς ρυθμίσεις- ασύρματα & δίκτυο κάτω περισσότερα και εκεί θα κλικαρεις το πρόσδεση USB
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
γνωριζει κανεις γιατι αρνειτε πεισματικα να συνδεθει με midrone 4k. με το note3 συνδεεται κατευθειαν. με ενα σαμσουν το ιδιο. αλλα με το k20 τιποτα. παλιοτερα το ειχα βαλει με note 5 kai pali τιποτα. πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα? εγω βαλει τα παντα. για προγραμματιστες. τιποτα παλι.
μιλαω για συνδεση με καλωδιο
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα