αν κατεβασω την τελευταία custom rom xtrv 9.10.17 , και την φλασάρω μέσα από twrp θα είμαι οκ; γιατί φοβάμαι ότι θα πρέπει να βάλω και την τελευταία version του twrp για να μπορέσει να την εγκαταστήσει
Mi 9 Τ
-
-
Ο/H sotsp έγραψε:
θα κατεβάσω την τελευταία fastboot rom και θα προσπαθήσω να την εγκαταστήσω. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω αυτή που βγήκε σήμερα. Ο θεός βοηθός
Official rom και twrp ποτέ μόνα τουςYou may think you can fly - but you better not try -
Δυστυχώς τιποτα. Εβαλα magisk εκανα reboot και παλι κανει συνεχως επανεκινησεις από την οθονη mi-unlock
-
και τωρα τι κανουμε παιδια;
-
Μήπως το κάνει αυτό γιατί δεν βάζεις την τελευταία ρομ;;; δεν ξέρω ποια προσπαθείς να βάλεις γιαυτό ρωτάω... Γιατί ε; Ν βάζεις μια ποιο παλιά λογικό να έχεις θέμα λόγο anti rollback νομίζω... Εάν κάνω λάθος ας με διάψευση κάποιος μην λεω και μλκιες.
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
το τηλεφωνο έγινε έτσι μετά από ota update που μου έβγαλε σήμερα στην miui v11. Εδώ που έχω φτάσει μηπως ειναι καλύτερα να βάλω την xtrv 9.10.17?
-
Μα αυτό σου πρότειναν και ποιο πάνω.... Ίσος είναι μονόδρομος ποια με αυτό το θέμα του anti rollback.
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
δεν ξερω αν χρειάζετε αναβάθμιση και το twp σε καινούρια version
-
Και γιατί δεν το κάνεις;;; μπες εκεί που πρέπει να μπεις να δεις εάν υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση twrp εάν ναι καντην εάν όχι συνέχισε στο flash της xtrv. Αλλά και πάλι δεν ξέρω τι θα γίνει. Το καλύτερο είναι να flashαρης την fastboot 11αρα άμα υπάρχει αυτήν δλδ που πήγε να κάνει update.
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
για την fastboot παω αλλα δεν την βρίσκω πουθενα
-
Άρα δεν την έβγαλαν ακόμα...
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα