Δεν μου βγαζει κάτι τέτοιο... Φοραω τη 11.0.1
Mi 9 Τ
-
-
Χθεσινός ιδιοκτήτης του Mi 9Tprp από Mi 8 και σήμερα μου ήρθε η ενημέρωση για την MIUI11 με Android10
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Χθεσινός ιδιοκτήτης του Mi 9Tprp από Mi 8 και σήμερα μου ήρθε η ενημέρωση για την MIUI11 με Android10
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεδομένου πως το τηλέφωνο είναι κάπως τσουχτερό για το δικό μου βαλάντιο , δεν θα ήθελα να μπλέξω με flash ξεκλειδώματα κλπ . Με global όπως θα έρθει απο το κινεζομάγαζο ενημερώνεται μόνο του κλπ ;
Ευχαριστώ -
Είναι με Global και το πήρα κι εγώ από το banggood σε προσφορά.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το mi9t βγαίνει μόνο global. Και θα έχεις αναβαθμίσεις.
-
Καλημέρα κοιτάω να πάρω δώρο στην σύζυγο το mi 9T από Ελλάδα το 64 και μου ήρθε μήνυμα τώρα το πρωί και ακριβώς στα ίδια χρήματα από Public το Mix 3 σε προσφορά λόγω black friday το 128 στα 280 ευρώ.Επειδη είχα καταλήξει και με το που ανοιξα τώρα για να ρίξω παραγγελία σήμερα πρωί πρωί ήρθε αυτό το μήνυμα και ψιλομπερδευτηκα θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ανάμεσα στα δύο πιο θα έπαιρνε
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το Mi Mix 3 βέβαια... Αν είναι στα ίδια λεφτά περίπου...
-
To mix 3 εχει καλύτερα cpu και gpu αλλα χειροτερη καμερα και το κυριοτερο για τις 6,5 ιντσες μικροτερη μπαταρια. Οπότε ανάλογα τι θες...
-
-
Οδηγό για να κάνεις τι;
Το mi9t είναι ένα Mi κινητό. -
Σε προηγούμενο post κάποιος αναφέρει ότι στην Ινδία είναι Redmi και στην Ευρώπη Mi.Ποιες οδηγίες θα ακολουθήσω για να αλλάξω ρομ
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα