Το έκανα τελικά με το IMEI
Επανεγκατάσταση ROM σε Xiaomi RedMi Note 3 pro
-
-
Δεν βοήθησε και πολύ, δεν γράφει εάν είναι Kenzo-Kate....
ΟΙ δοκιμές που έχεις κάνει μέχρι τώρα είναι με την τελευταία fastboot rom ? Αν ναι δοκίμασε και με καμία παλιά -
Δεν έχω κάνει δοκιμή, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει fastboot rom για το κινητό μου...
Αν δεν έχω πατήσει κάτι λάθος, στη λίστα με τις rom, για το κινητό Redmi Note 3, μου έβγαλε αυτό...
Not Found
The requested URL /downloads/fastboot/hennessy_images_V7.0.22.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_d37db5a1e1.tgz was not found on this server.
Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at ota.xiaomi-miui.gr Port 80
Συν τοις άλλοις, και να βρω τη rom, επειδή δεν είμαι σχετικός με αυτά, για να μην κάνω καμιά βλακεία που θα κολλήσει τελείως το κινητό (απ' ό,τι διαβάζω, ακόμα και brickάρισμα μπορεί να προκληθεί από λάθος rom), το έχω αφήσει να υπολειτουργεί (χωρίς WiFi και bluetooth), μέχρι να ανέβω Αθήνα και να το κοιτάξω με έναν φίλο που ξέρει (αυτός με κόλλησε με τα Xiaomi και μου είπε και για το σάιτ σας).
Αυτό που προσπαθώ να μάθω από αυτό το νήμα, και σας έχω ζαλίσει, είναι αν πρόκειται για ζήτημα της ROM, ώστε να τη φτιάξω με τη βοήθεια του φίλου ή αν είναι θέμα hardware, οπότε να σκάσω το 200άρι για το Note 7 ή για το Pocophone... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες