Mi Band 4
-
-
-
Το παρήγγειλα και εγώ από Banggood στα 29 ευρώ. Η International έκδοση. Shipped out μου λέει 18/7 έχει παραγγείλει κάποιος από Banggood να μου πει σε πόσο καιρό θα παραλάβω περίπου;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Το παρήγγειλα και εγώ από Banggood στα 29 ευρώ. Η International έκδοση. Shipped out μου λέει 18/7 έχει παραγγείλει κάποιος από Banggood να μου πει σε πόσο καιρό θα παραλάβω περίπου;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερωτήσεις για τους κατόχους.
Η δόνηση είναι πιο δυνατή από το 3 επειδή το χρησιμοποιώ σαν ξυπνητήρι;
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη σε σχέση με το 3;
Ποιες άλλες διαφορές βλέπεται σε σχέση με το 3;
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Ερωτήσεις για τους κατόχους.
Η δόνηση είναι πιο δυνατή από το 3 επειδή το χρησιμοποιώ σαν ξυπνητήρι;
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη σε σχέση με το 3;
Ποιες άλλες διαφορές βλέπεται σε σχέση με το 3;
Δόνηση τα ίδια θα έλεγα, μπαταρία λογικά λίγο χειρότερη λόγω έγχρωμης οθόνης, απόκριση καλύτερη
sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Καλημερα παιδιά.λιγες ερωτήσεις να κάνω,το mi band 4 συνχρονιζεται με το mi fit το ελληνικό;;;όταν σε καλούν η μυνήματα από viber παράδειγμα σου έρχονται στα ελληνικά;;έχει βγει καμιά ρομ για ελληνικά πλήρεις;;;
-
Όχι ακόμα. Διάβασε τις πρώτες εντυπώσεις από τους χρήστες στο νήμα του 3 τις τελευταίες ημέρες
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.6 Stable] -
Ποιες εντυπώσεις να διαβάσω αφού λέει για τον 3 και εγώ θέλω συμβουλές για το 4. Θέλω να μάθω αν αξίζει το 4 και αν μπορώ να διαβαζω ελληνικά τώρα;;
-
Αν κοιτάξεις τις τελευταίες αναφορες.συν νήμα λέει για το 4,.
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Ποιες εντυπώσεις να διαβάσω αφού λέει για τον 3 και εγώ θέλω συμβουλές για το 4. Θέλω να μάθω αν αξίζει το 4 και αν μπορώ να διαβαζω ελληνικά τώρα;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0