και εμενα το international εφυγε σημερα
Mi Band 4
-
-
Και μένα, αν και ακόμα δεν δουλεύει το tracking number. Εσάς δουλεύει;
-
Υπομονή παιδιά, θέλει στο τρεις ημέρες να δουλέψει το t/N και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 15 με 17 ημέρες η παραλαβή
sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
αμα βαλεις flyt express θα δεις οτι δουλευει.Ο/H aggelos93 έγραψε:
Και μένα, αν και ακόμα δεν δουλεύει το tracking number. Εσάς δουλεύει;
-
Ελληνικό μενού μέσω της εφαρμογής Mi Fit λέτε να αργήσουμε να έχουμε;
-
Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του mi band 2 και τόσο καιρό σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε xiaomi verge λόγω της amoled οθόνης αλλά όταν είδα ότι βγήκε το mi band 4 μου καρφώθηκε να το αγοράσω.Η κινέζικη έκδοση από banggood (το έχω βρει περίπου στα 29 ευρω τελική τιμή με priority direct mail) έχει κάποιες διαφορές όσον αφορά τις λειτουργίες ή μόνο το ότι υποστηρίζει κινέζικα και αγγλικά;;
-
Ο/H marsele έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του mi band 2 και τόσο καιρό σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε xiaomi verge λόγω της amoled οθόνης αλλά όταν είδα ότι βγήκε το mi band 4 μου καρφώθηκε να το αγοράσω.Η κινέζικη έκδοση από banggood (το έχω βρει περίπου στα 29 ευρω τελική τιμή με priority direct mail) έχει κάποιες διαφορές όσον αφορά τις λειτουργίες ή μόνο το ότι υποστηρίζει κινέζικα και αγγλικά;;
Καμία διαφορά εκτός από τις γλώσσες υποστήριξης
sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Καλημέρα. Εμένα το δικό μου International είναι εδώ και 2 μέρες σε φάση pre advised Greece.. Οπότε λογικά θα το έχω σύντομα με το καλό!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
-
Mi Band 4Ο/H johnkeppas έγραψε:
Στην κινεζική έκδοση θα μπορούμε μετά να βάλουμε ελληνικό firmware ή οχι;;;
-
-
GPS έχει παιδιά?? Αξηζει να πάρω το bund 4?? η το amazing bep?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0