Διαφήμιση

Mi Band 4

• Ο/H teobitoulas έγραψε:

Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως θα καταλάβω αν έχω την έκδοση nfc; Τι παραπάνω έχει απο την απλή κινέζικη;
      Σε σχέση με την απλή κινέζικη, έχει δυνατότητες ...NFC! :P Επιπλέον υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Xiao AI, αλλά μόνο στα κινέζικα. Δες εδώ κάποιες διαφορές στις προδιαγραφές από τη διαφήμιση:

Ένας πανεύκολος τρόπος να την ξεχωρίσεις από την απλή, εκτός από το πρόσθετο μενού για κάρτες NFC, είναι το σχέδιο στο κουμπί αφής. Αν είναι ολόκληρος κύκλος είναι η απλή έκδοση. Αν είναι πέταλο, όπως στη φωτογραφία, είναι η NFC:

• Ο/H NiTroGen έγραψε:

Ο/H teobitoulas έγραψε:

Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως θα καταλάβω αν έχω την έκδοση nfc; Τι παραπάνω έχει απο την απλή κινέζικη;
      Σε σχέση με την απλή κινέζικη, έχει δυνατότητες ...NFC! :P Επιπλέον υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Xiao AI, αλλά μόνο στα κινέζικα. Δες εδώ κάποιες διαφορές στις προδιαγραφές από τη διαφήμιση:

Ένας πανεύκολος τρόπος να την ξεχωρίσεις από την απλή, εκτός από το πρόσθετο μενού για κάρτες NFC, είναι το σχέδιο στο κουμπί αφής. Αν είναι ολόκληρος κύκλος είναι η απλή έκδοση. Αν είναι πέταλο, όπως στη φωτογραφία, είναι η NFC:

Τέλεια! Την απλή έχω. Ευχαριστώ πολύ:)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Λοιπόν λέω μεσα στις επόμενες μέρες να κάτσω να κανω το band στα ελληνικά. Εκατσα λίγο και έψαξα και έχω τις εξής απορίες. Εχω την V1.0.6.16. Φαντάζομαι θα έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά:) Αν το κάνω θα μπορώ μετά να συνδεθώ με το ίδιο Google account στο mifit χωρίς να χάσω τα δεδομένα απο τον προηγούμενο καιρό; Επίσης αν το κάνω μετά απο κάθε update θα πρέπει όλη η διαδικασία απο την αρχή; Και τέλος αν ποτέ θελήσω να το ξανακάνω όπως ήταν αρχικά θα γίνεται; Ευχαριστώ!!
      Όσον αφορά τις υπόλοιπες απορίες σου:
      • Υπάρχει μετάφραση της v1.0.6.16 - είναι τα resources v62 που θα βρεις στο αρχικό νήμα. Έχει αντικατασταθεί η ρωσική γλώσσα από την ελληνική μετάφραση.
      • Η τροποποιημένη έκδοση MiFit ΔΕΝ μπορεί να συνδεθεί απευθείας μέσω Google account, αλλά μόνο με MI account. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την γνήσια από το Google Play, μαζί με το Notify & Fitness, ώστε να σου έχει ενεργοποιημένη την ελληνική μετάφραση (ρωσική γλώσσα). Τα δεδομένα σου δε χάνονται. Εναλλακτικά, με MI account, βάζεις το τροποποιημένο MiFit που είναι κλειδωμένο στη ρωσική γλώσσα.
        Μπορείς βέβαια να το κάνεις έμμεσα και να συνδεθείς με την τροποποιημένη έκδοση MiFit με τον τρόπο που δείχνει το παρακάτω βίντεο. Πάτησε στο βελάκι να ξεκινήσει και θα σε πάει ακριβώς στο σημείο που λέει για το πως γίνεται:

• Αν στο update αλλάξει η έκδοση των resources (ήδη έχει βγει έκδοση v65), η αναβάθμιση θα επαναφέρει τα ρωσικά και θα πρέπει με το Notify & Fitness να ξαναπεράσεις την ελληνική μετάφραση.
      • Αν θελήσεις να το επαναφέρεις, απλά περνάς τα original resources.
      Όλα τα παραπάνω μέχρι να ενεργοποιηθεί επίσημα η ελληνική μετάφραση που υπάρχει ήδη μέσα στα επίσημα resources.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Ο/H teobitoulas έγραψε:

Λοιπόν λέω μεσα στις επόμενες μέρες να κάτσω να κανω το band στα ελληνικά. Εκατσα λίγο και έψαξα και έχω τις εξής απορίες. Εχω την V1.0.6.16. Φαντάζομαι θα έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά:) Αν το κάνω θα μπορώ μετά να συνδεθώ με το ίδιο Google account στο mifit χωρίς να χάσω τα δεδομένα απο τον προηγούμενο καιρό; Επίσης αν το κάνω μετά απο κάθε update θα πρέπει όλη η διαδικασία απο την αρχή; Και τέλος αν ποτέ θελήσω να το ξανακάνω όπως ήταν αρχικά θα γίνεται; Ευχαριστώ!!
      Όσον αφορά τις υπόλοιπες απορίες σου:
      • Υπάρχει μετάφραση της v1.0.6.16 - είναι τα resources v62 που θα βρεις στο αρχικό νήμα. Έχει αντικατασταθεί η ρωσική γλώσσα από την ελληνική μετάφραση.
      • Η τροποποιημένη έκδοση MiFit ΔΕΝ μπορεί να συνδεθεί απευθείας μέσω Google account, αλλά μόνο με MI account. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την γνήσια από το Google Play, μαζί με το Notify & Fitness, ώστε να σου έχει ενεργοποιημένη την ελληνική μετάφραση (ρωσική γλώσσα). Τα δεδομένα σου δε χάνονται. Εναλλακτικά, με MI account, βάζεις το τροποποιημένο MiFit που είναι κλειδωμένο στη ρωσική γλώσσα.
      Μπορείς βέβαια να το κάνεις έμμεσα και να συνδεθείς με την τροποποιημένη έκδοση MiFit με τον τρόπο που δείχνει το παρακάτω βίντεο. Πάτησε στο βελάκι να ξεκινήσει και θα σε πάει ακριβώς στο σημείο που λέει για το πως γίνεται:

• Αν στο update αλλάξει η έκδοση των resources (ήδη έχει βγει έκδοση v65), η αναβάθμιση θα επαναφέρει τα ρωσικά και θα πρέπει με το Notify & Fitness να ξαναπεράσεις την ελληνική μετάφραση.
      • Αν θελήσεις να το επαναφέρεις, απλά περνάς τα original resources.
      Όλα τα παραπάνω μέχρι να ενεργοποιηθεί επίσημα η ελληνική μετάφραση που υπάρχει ήδη μέσα στα επίσημα resources.
      Τέλεια! Όσον αφορά το τελευταίο τι εννοείς μέχρι να ενεργοποιηθεί επίσημα η ελληνική μετάφραση που υπάρχει ήδη μέσα στα επίσημα ; Δηλαδή τι διαφορά θα υπάρχει τότε;

Δηλαδή τι διαφορά θα υπάρχει τότε;
      Δεν θα χρειάζεται ειδικά Mi Fit και να κάνεις Flash ειδικά resources για να έχεις ελληνικά, συν το γεγονός πως θα έχει αυτόματα ΟΤΑ χωρίς να παιδεύεσαι με τις αναβαθμίσεις. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H teobitoulas έγραψε:

Δηλαδή τι διαφορά θα υπάρχει τότε;
      Δεν θα χρειάζεται ειδικά Mi Fit και να κάνεις Flash ειδικά resources για να έχεις ελληνικά, συν το γεγονός πως θα έχει αυτόματα ΟΤΑ χωρίς να παιδεύεσαι με τις αναβαθμίσεις. :D
      Αυτό θα ισχύει και για το κινέζικο σωστά? Αν είναι να περιμένουμε τότε ;)

Αυτό θα ισχύει και για το κινέζικο σωστά?
      ΟΧΙ !!!

Στο κινέζικο mi fit δεν υπάρχουν καθόλου τα Ελληνικά ως γλώσσα, και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αναγκαία η ειδική Mi Fit εφαρμογή και τα αρχεία Res με το ελληνικό μενού.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H teobitoulas έγραψε:

ΟΧΙ !!!

Στο κινέζικο mi fit δεν υπάρχουν καθόλου τα Ελληνικά ως γλώσσα, και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αναγκαία η ειδική Mi Fit εφαρμογή και τα αρχεία Res με το ελληνικό μενού.
      Αα εντάξει. Αρα θα το κάνω από τώρα ελληνικό. Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

@geozn8 Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων (reset) στο band. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις και στο band τα ημερήσια στατιστικά, προτίμησε να το κάνεις μόλις αλλάξει η ημέρα δηλαδή το βράδυ στις 00:01.
      Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Λοιπόν @dnomikos έκανα το reset αλλά ξανά δεν μου μετράει σωστά της θερμίδες..!!Μάλιστα το πρωί έβγαλα φώτο πριν και μετά της προπόνηση και ξανά αποθηκεύει ότι να ναι !!Είναι δυνατόν να ξεκινάς με 37 θερμίδες να κάνεις 1.30 ώρα γυμναστική να γράφει στο τέλος έκαψες 316 θερμίδες και όταν βγαίνει από την προπόνηση να λέει 167 ... :S :thumbdown:
      Συμβαίνει και σε κανένα άλλο ?? Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος mod αφού ασχολείστε να το δει ??
      άστα να πάνε...από πιστότητα στις μετρήσεις είναι για τον ;γάιδαρο καβάλα;. Το δικό μου μετρά βήματα μόλις κουνάω το χέρι ας κάθομαι στον καναπέ. Άρα μόνο να βλέπουμε την ώρα είναι καλό. Δεν βαριέσαι ;Πάμε για άλλα ;
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H teobitoulas έγραψε:

ΟΧΙ !!!
      Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει διαχωρισμός των ενεργών γλωσσών μεταξύ της κινεζικής και της διεθνούς έκδοσης. Οι ίδιες γλώσσες είναι ενεργοποιημένες στα ίδια firmware και στις 2 εκδόσεις. Τι σε κάνει να υποστηρίζεις ότι η κινεζική έκδοση δε θα πάρει επίσημα ελληνικά;
    • Διαφήμιση
    • Θα συμφωνήσω με τον @MIUI_ART το κινέζικο ειναι μονο κινα και τι international είναι για παντού.. διαχωρισμός στην έκδοσης του firmware version και στον κώδικα
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...