Διαφήμιση

Mi Band 4

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα ,
      Παρήγγειλα από Banggood (PDM) το mi band 4.
      Το Τρακ του ΕΛΤΑ λέει «αποστολή αντικειμένου».
      Ήθελα να ρωτήσω , όταν έρθει , σου στέλνουν ειδοποιητήριο ή κούριερ ; Στάλθηκε από (Ολλανδία με ΡΟSTNL)
    • Ο/H vitriolis2003 έγραψε:

Παιδιά στο notify που είναι η γλώσσα για το mi Band 4 ;

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εκει που ρώτησες το ιδιο πράμα πριν 11 ωρες στην ίδια σελίδα πανω πάνω 7 μηνύματα πριν το δικο σου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ότι είναι η κινεζική και θα πέσει η τιμή του στη Κίνα και δεν θα θέλουν να κυκλοφορήσει εκτός με άλλες γλώσσες; Σε έπεισα;
      Όχι, δε με έπεισες. Όπως είπα, ήδη στη κινεζική έκδοση, η οποία θεωρητικά έπρεπε να υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κινέζικα, υπάρχουν ενεργοποιημένες πόσες γλώσσες. Στην έκδοση v1.0.7.02 που βγήκε σήμερα έχει: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk,ar,cs,tr,ar,cs,tr και ΔΕΝ υπάρχει διαφοροποίηση όσον αφορά τις non-NFC εκδόσεις!

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τον @MIUI_ART το κινέζικο ειναι μονο κινα και τι international είναι για παντού.. διαχωρισμός στην έκδοσης του firmware version και στον κώδικα
      Θα διαφωνήσω και με σένα, γιατί η global έκδοση (GL), αν κρίνεις από το κουτί και το manual, έχει περιορισμένο αριθμό γλωσσών. Τα ελληνικά υπάρχουν όμως στη ρώσικη έκδοση (RU). Μήπως τελικά η global δεν είναι για όλες τις αγορές; Μήπως ξεχωρίζει η ανατολικοευρωπαϊκή αγορά και ενεργοποιηθούν τα ελληνικά μόνο σε αυτή;

Εν τέλει, η Xiaomi φυσικά και μπορεί να ενεργοποιήσει οποίες γλώσσες θέλει σε οποίες συσκευές θέλει. Απλά μέχρι στιγμής δε δείχνει να ξεχωρίζει τις non-NFC εκδόσεις μεταξύ τους.
    • Καλησπέρα παιδια...
      ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα κανω ερωτησεις newbie αλλα σας παρακαλω βοηθηστε με

1) Το miband 4 λαμβανει ολα τα notifications απο κλήσεις, sms, viber και whatsapp?
      2) Αν ναι... λαμβανει μονο τα notifications η μπορεις να διαβασεις και το μηνυμα/sms/viber/whatsapp?
      3) Επειδη έχω επαφές στα ελληνικα με το firmware του φορουμ αν βαλω θα τα δειχνει τα ονοματα σωστα?
      4) Global εκδοση ε?

Συγνωμη ξανα και ξανα για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα θα το εκτιμησω πολυ να με βοηθησετε
    • Ο/H koofinhio έγραψε:

Καλησπέρα παιδια...
      ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα κανω ερωτησεις newbie αλλα σας παρακαλω βοηθηστε με

1) Το miband 4 λαμβανει ολα τα notifications απο κλήσεις, sms, viber και whatsapp?
      2) Αν ναι... λαμβανει μονο τα notifications η μπορεις να διαβασεις και το μηνυμα/sms/viber/whatsapp?
      3) Επειδη έχω επαφές στα ελληνικα με το firmware του φορουμ αν βαλω θα τα δειχνει τα ονοματα σωστα?
      4) Global εκδοση ε?

Συγνωμη ξανα και ξανα για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα θα το εκτιμησω πολυ να με βοηθησετε
      Καλησπέρα. Μη ζητάς συγγνώμη, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όπως μας βοήθησαν κι εμάς άλλοι κάποτε:

1) Εκτός από κλήσεις και SMS, μπορείς να του ορίσεις να δέχεται ειδοποιήσεις από οποιαδήποτε εφαρμογή, από Viber μέχρι Bejeweled!
      2) Εμφανίζει ότι εμφανίζεται στο κινητό σου. Αν έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση ολόκληρου του μηνύματος εκεί, θα το δείξει και το band.
      3) Σωστότατα!
      4) Εγώ θα έλεγα την κινέζικη, λόγω τιμής. Πιστεύω πως θα πάρει κι αυτή επίσημα ελληνικά. Κι αν δεν πάρει έχουμε το forum. ;) Αν βρεις και τη global αρκετά φθηνά, πάρε αυτή. Η κινέζικη έχει έξτρα το Alipay, το οποίο αν και δε λειτουργεί στην Ελλάδα, το barcode είναι μια χαρά ... φακός για τη νύχτα!
    • Καλησπέρα κι από εδώ στη παρέα. Μου έκανε δώρο ο ανιψιός το 4 και ήθελα να ρωτήσω αν και εδώ έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε αρχικές οθόνες όπως κάναμε στο 3. Ωραία τα ρολόγια που έχει αλλά θα ήθελα και κάποια ακόμη επιλογή κυρίως για στραβούς σαν εμένα.
      Η φωτεινότητα στο τέρμα είναι εκπληκτική πάντως...
      Edit το βρήκα τελικά αφού διάβασα πολύ εδώ. Με τα ελληνικά να περάσω όπως κάναμε στο 3 το firmware της πρώτης σελίδας και είναι οκ? Έχει το 1.0.5.66 που από όσα διάβασα παλιό είναι αλλά δε βρίσκει άλλη αναβάθμιση
      Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

καλημέρα
      Τίποτα...τα ίδια
      Εχω ανοιχτο το mi fit και απλώς κουνάω το χέρι και αυτό γράφει βήματα.
      Σας συμβαίνει και σε σας παιδιά που το έχετε;
      Καλησπέρα. Σήμερα καθώς πήγαινα με το αμάξι για μπαλα, κούνησα το χέρι κ είδα κ εγώ ότι μου έγραψε περίπου 100 βήματα έτσι για πλάκα.
      Κ κάτι ακόμη: πριν ξεκινήσω την μπάλα έβαλα στο band προπονηση->άσκηση κ κάποια στιγμή απενεργοποιήθηκε μόνο του. Για να πατηθηκε μόνο του, δύσκολο. Η μόνη εξήγηση ίσως είναι ότι με το που έπιασε τον στόχο των βημάτων μου, απενεργοποιήθηκε!
      Επίσης παρατηρώ εδώ κ καιρό ότι τα ξυπνήματα μου κατά την διάρκεια της νύχτας είτε για τουαλέτα, είτε γιατί πρέπει να πάω στο μωρό που κλαίει, δεν καταγράφονται.

Δοκίμασα κ τώρα να κουνήσω το χέρι μου κ έγραψε 8 βήματα.
      Έχω την ελληνική 4.0.7 κ fw v1.0.5.66
    • Εγώ το πήρα απόφαση...για να βλέπω την ώρα και για καμιά ειδοποίηση καλό είναι. Κατά τα άλλα άστα καλύτερα. Μάλλον θα πάω στο honor. Διαβάζω καλύτερα σχόλια σε σχέση με αυτό.
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

Εγώ το πήρα απόφαση...για να βλέπω την ώρα και για καμιά ειδοποίηση καλό είναι. Κατά τα άλλα άστα καλύτερα. Μάλλον θα πάω στο honor. Διαβάζω καλύτερα σχόλια σε σχέση με αυτό.
      Όπως το βλέπει κανείς... Εγώ για τα 20€ που έδωσα είμαι υπερευχαριστημένος!

Μπορείς να δοκιμάσεις φυσικά και το Honor Band 5. Προσωπικά το αγόρασα κι εγώ από περιέργεια. Θα παραθέσω όμως ένα κομμάτι από ένα review του Honor, το οποίο πιστεύω πως εκφράζει απόλυτα την κοινότητα:

Ο/H Techwiser.com έγραψε:

Honor Band 5 is probably the best budget fitness band you can get in the market right now. The only complaint I have with the Honor fitness series is the lack of third-party apps. Huawei never released the firmware or APIs for the bands which restricts third-party app development for it. This extremely limits the functionality of the band when compared to the Mi Band 4.

With Mi Band 4, you can use it as a remote camera shutter, music player or upload your own watch faces. You get several third-party apps like Notify and Fitness for Mi Band 4, Gadget Bridge, Mi Tools which are able to extract data from the band and present tremendous insights. In case of Honor Band 5, you are stuck with the Huawei Health app alone.
    • @NiTroGen έχει δίκιο σε αυτό που γράφει αλλά σε ένα band το 1ο πράγμα που θες είναι όσο το δυνατόν σωστές μετρήσεις σε αυτά που σου προσφέρει. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικές διορθωτικές αναβαθμίσεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apo.stam έγραψε:

@NiTroGen έχει δίκιο σε αυτό που γράφει αλλά σε ένα band το 1ο πράγμα που θες είναι όσο το δυνατόν σωστές μετρήσεις σε αυτά που σου προσφέρει. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικές διορθωτικές αναβαθμίσεις
      Δε διαφωνώ, αλλά δεν περιμένω και από ένα φθηνό γκατζετάκι, είτε το φτιάχνει η Xiaomi είτε η NASA, που φοριέται στο χέρι, να μετράει σωστά τα βήματα που κάνω με τα πόδια! Τραντάγματα μετράει και υπολογίζει βήματα. Αν θέλουμε ρεαλιστικό αποτέλεσμα, το βάζουμε σε κατάσταση βαδίσματος και βαδίζουμε - ούτε βόλτες με το αμάξι, ούτε πλύσιμο πιάτων.

Αλλιώς σωστές μετρήσεις μόνο με smart shoes!