Mi Band 4
-
-
Ο/H xristaras12 έγραψε:
εχω περάσει το 1.0.7.44 fw και το V78 res του Nitro.
αν περάσω το apk θα μου το κάνει downgrade;
είμαι με το no-ota 4.0.11
Ο/H horrendous έγραψε:
Το δικό μου που δεν έχει nfc έλαβε την 1.0.7.14 η οποία με βάση το release note στο play store, περιλαμβάνει διορθώσεις για την nfc version.
Ή τα firmware είναι κοινά για όλες τις εκδόσεις των band;
-
-
-
καλημέρα σε όλους.. Για αρχή θα σας ζαλίσω λίγο για να έχετε σαφή εικόνα
. είχα redmi note 4 και mi band 4. ολα μια χαρα!!! πριν 2 εβδομαδες αγορασα το redmi note 8... αλλαζω συσκευη στο band ολα οκ... αυτες τι μέρες όμως, έβλεπα οτι χανόταν το σήμα του band απο το κινητό και ενώ το είχα πάνω μου δεν είχε συνδεση. Αποφασλιζω λοιπόν να κάνω κατάργηση σήζευψης και ξανα να του κάνω σύζευξη μπάς και στρώσει.... Μάταια!!! Εδω αρχίζει το ζουμί... το band εχει την οθόνη του pair firts και του regulatory.. προσπαθώ να μπω στον fit λογαριασμό, τίποτα... είχε κολλήσει η εφαρμογή και δεν έκανε τίποτα.. προσπάθησα και σε άλλη συσκευή να του κάνω σύζευξη αλλά τίποτα... Σήμερα πρωί που ξεκόλλησε η εφαρμογή,κάταφερα να φτιάξω νέο λογαρισαμό fit.. δοκίμασα να κάνω σύζευψη αλλά μου βγάζει ¨ Αδυναμία σύζευψης,κάντε επαναφορά του band και προσπαθήστε ξανά... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τι γίνεται... σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη για το μινι μυθοστόρημα
-
Ενεργοποίησε το GPS στο κινητό σου και ξαναδοκίμασε να κάνεις σύζευξη. Καλύτερα να το κάνεις με τον προηγούμενο λογαριασμό σου για να μη χάσεις τα παλαιότερα δεδομένα/στατιστικά σου.
-
Από το band δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;
-
δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικα! και οχι, δεν μπορώ να κάνω επαναφορά γιατι όπως είπα εχει μονο το pair first και το regularity.. εχω κανει και το gps και το bluetooth απνεργοποίηση και ενεργοποίηση αλλά το ίδι βγαινει.. αδυναμία σύζευξης, κάντε επαναφορά.....
-
Κοίταξε μήπως έχει παραμείνει σαν συσκευή μετά την κατάργηση σύζευξης στις Ρυθμίσεις του κινητού στο Bluetooth και σβύστο από εκεί.
-
οχι dnomikos, στις ρυθμίσεις bluetooth το εχει στις διαθέσιμες.. δεν είναι συνδεδεμένο..
-
-
τίποτα.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0