Παιδιά έκανα factory reset στο mi band και κόλλησε τελείως. Μου βγάζει ένα πράσινο με 2 ορθογώνια και στην άλλη οθόνη μια ασπίδα πορτοκαλί. Χάλασε;
Mi Band 4
-
-
-
Ο/H anasmel έγραψε:
Παιδιά έκανα factory reset στο mi band και κόλλησε τελείως. Μου βγάζει ένα πράσινο με 2 ορθογώνια και στην άλλη οθόνη μια ασπίδα πορτοκαλί. Χάλασε;
-
Καλησπέρα. Έχω το global edition, με mi fit από playstore. Υπάρχει με κάποιο τρόπο η δυνατότητα να μεγαλώσει η γραμματοσειρά; Όχι στην αρχική οθόνη, όσο στην ταυτότητα αυτού που σε καλεί ή στα μηνύματα. Με το τελευταίο update, που πήραμε ελληνικά, έγινε λίγο μινιατούρα!
-
Ο/H kosvou έγραψε:
Μπορώ να έχω αγγλική γλώσσα στο τηλέφωνο και ελληνική στο mi band 4 global; Κάπου διάβασα μέσα στα settings του mi band έχει να αλλάξεις γλώσσα αλλά εγώ δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η ρύθμιση.
Ο/H periklik έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω το global edition, με mi fit από playstore. Υπάρχει με κάποιο τρόπο η δυνατότητα να μεγαλώσει η γραμματοσειρά; Όχι στην αρχική οθόνη, όσο στην ταυτότητα αυτού που σε καλεί ή στα μηνύματα. Με το τελευταίο update, που πήραμε ελληνικά, έγινε λίγο μινιατούρα!
Αφού έχεις ήδη το τελευταίο firmware, από την υπογραφή μου εγκατάστησε το τροποποιημένο Mi Fit και τα custom resources μου, καθώς επίσης και το τροποποιημένο font που δίνω στο 2ο μήνυμα του νήματος της ελληνικής μετάφρασης (MyFont). Resources και font θα τα βάλεις μέσω Notify and Fitness. Έπειτα στο τροποποιημένο Mi Fit θέσε τη γλώσσα στα κινέζικα και θα έχεις την λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. -
Ο/H CostasS έγραψε:
Ο/H anasmel έγραψε:
-
-
Καλησπέρα,
Να ρωτήσω αν σε iOS καταφέρατε να έχετε (μόνιμα) ελληνικά?
Σε android με επίσημο MiFit (4.0.13) το MiBand πάει σε 1.0.7.44 και γίνεται ελληνικό κανονικά. Το ίδιο ΜiBand (αφού βέβαια αποσυνδεθεί από το android τηλέφωνο), όταν συνδεθεί σε iphone 6 όπου ομοίως έχει εγκατασταθεί το επίσημα MiFit (4.0.13), με την σύζευξη, κάνει downgrade σε 1.0.6.24 και γυρίζει σε κινέζικα.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Νέο non-public firmware v1.0.7.60 με resources v83. Δεν ξέρω τι αλλαγές έχει. Υποστηρίζει ελληνικά!
Τα resources είναι τα ίδια με τα v78, αλλά έχουν προστεθεί 3 νέα string στο αρχείο της γλώσσας:
Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, έχω ήδη φτιάξει και τα τροποποιημένα resources μου έκδοση 83. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μια non-OTA έκδοση του Mi Fit. -
Θέλω να πάρω το Mi Band 4. Επειδή είμαι άσχετος υπάρχει κ global έκδοση; πως ξεχωρίζουμε την κινεζική απ την global; έχουν διαφορές;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Η μία είναι global και η άλλη Chinese.
Έτσι θα τις ξεχωρίσεις...
Δεν είναι πολύ σημαντικό όμως, μια και μιλάμε και τα δύο ελληνικά πια... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Η μία είναι global και η άλλη Chinese.
Έτσι θα τις ξεχωρίσεις...
Δεν είναι πολύ σημαντικό όμως, μια και μιλάμε και τα δύο ελληνικά πια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0