όχι απλά έκανα reset το router αλλά πήρα και τον πάροχο τηλέφωνο και κάναμε μαζί όλους τους απαραίτητους ελέγχους και ρεσετ !!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα,σήμερα έστειλα το τηλ για τρίτη φορά στο σερβις,το έχω συνολικά 3 μήνες το κινητό,και στα χέρια μου το έχω κρατήσει όχι περισσότερο από 1,5 μήνα.Το μαγαζί απ όπου το πήρα,δεν το βλέπω και πολύ ζεστό στο να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής.Εχει κανείς κάποια ιδέα για το πως να πείσω το μαγαζί να μου κάνει αντικατάσταση ?
Note 5 πρόβλημα wifi
-
-
Αντικατάσταση γίνεται όσο ισχύει το DOA... μετά γίνεται επισκευή...
Σε hotspot από άλλο κινητό εάν συνδεθείς κάνει το ίδιο ? -
Αυτο που λες δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά ξεκάθαρα το κινητό έχει πρόβλημα,τώρα όσο αφορά το doa ναι το ξέρω αλλά είναι η τρίτη φορά που το στέλνω και δουλειά δεν θα γίνει σίγουρα,απο εκεί και πέρα τη γίνεται,λούζομαι δλδ ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό μέχρι να λήξη η εγγύηση και μετά πέταμα ?
-
Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα hardware... κάνε και μερικές δοκιμές με hotspot από διαφορετικά κινητά... ακόμα και παρόχους κινητής...
-
εχω προσπαθήσει να μπω σε 4 διαφορετικά μοντεμ με διαφορετικούς παρόχους,το ίδιο πρόβλημα έχω
-
Δυστυχώς χωρίς τη συσκευή στα χέρια για δοκιμές, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν...και αυτές αυθαίρετες έως κάποιο σημείο...
Δεν ξέρω τι να σου πω...καταλαβαίνω το πρόβλημά σου αλλά όταν το τεχνικό τμήμα λέει ότι δεν διαπιστώνει πρόβλημα το κατάστημα ακολουθεί τον τεχνικό έλεγχο...ζήτα να είσαι μπροστά στον τεχνικό έλεγχο...δεν νομίζω ότι μένει κάτι άλλο.... -
Είμαι επαρχεία και το τηλ είναι Αθήνα,δυστυχώς δεν μπορώ να πάω εκεί επιτόπου να δω τι γίνεται,βέβαια τράβηξα μερικά βίντεο και τα έβαλα στο κινητό,το τράβηξα σε διάφορα μόντεμ να δουν τη εννοώ,τι να πω επεσα στην περίπτωση
-
-
Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το MAC,δλδ ξέρω ότι έχει να κάνει με διεύθυνση κτλ αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω ούτε πως να το τσεκάρω ούτε πως να το διορθώσω αν έχει πρόβλημα
-
Wifi =Πρόσθετες ρυθμίσεις =Διεύθυνση MAC.
Εκεί σου έχει την hardware address του WiFi module σε μορφή 12:34:56:78:90 -
-
Τσέκαρα την Mac και είναι όλα μηδενικά αλλά είναι στο αυτόματο !!! Αλλά και αυτό να είναι το πρόβλημα,πως τα άλλα 2 κινητά που έχουν μπαίνουν κανονικά χωρίς πρόβλημα ? και είναι και deactivated απ ότι βλέπω,τώρα αυτό είναι πρόβλημα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα