Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ενημέρωση:

Είναι έτοιμο και ανέβηκε στην πρώτη σελίδα το νέο αρχείο MB4_v60_GR_res.pack.bin με την Ελληνική μετάφραση.
    Το Mi Band 4 θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένο στο fw 1.0.5.66

Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε μια από τις δύο ειδικές εκδόσεις Mi Fit που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος
    για να ρυθμίζεται η γλώσσα του Mi Band 4 στα Ρώσικα

χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε εσείς από το Notify & Fitness ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Οι εφαρμογές είναι ίδιες όπως ξέρετε μέχρι τώρα και η μόνη τους διαφορά είναι το firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν
    (Ελληνικό ή Αγγλικό).

Αν έχετε και Mi Band 3 και τα εναλλάσετε, αυτό θα πρέπει να έχει περασμένο ένα από τα custom firmware που έχουμε εδώ (Ελληνικό / Αγγλικό UTF8) και όχι το official αλλιώς θα τα βλέπετε όλα στα Ρώσικα (στο Mi Band 3).

Η εγκατάσταση γίνεται έτσι όπως είστε (χωρίς απεγκατάσταση) δηλαδή πάνω από τις κλασικές εκδόσεις Mi Fit 4.0.7 που δίνουμε εδώ.

Αν στο μέλλον το Mi Band 4 αναβαθμιστεί, με το ίδιο τρόπο (από πάνω) περνάτε πάλι την κλασική μας έκδοση 4.0.7 για να απεμπλακεί
    από τα Ρώσικα και να βλέπετε τουλάχιστον Αγγλικά μέχρι να ετοιμάσουμε το νεότερο resources.

Για να κατεβάσετε το νέο αρχείο resources v60 και την εφαρμογή που προτιμάτε, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Ο/H ranioti έγραψε:

Ολα κομπλέ οπως πάντα και ΆΜΕΣΑ,σας ευχαριστούμε

πολυ καλή αμεση υποστήριξη. μπράβο! περιμενω πως και πως να ερθει και το δικό μου :)

• Διαφήμιση
  • Ο/H vsk έγραψε:

Έχω απεγκαταστήσει και τις δύο εφαρμογές και πέρασα μόνο το τροποποιημένο Mi Fit και τα βλέπω όλα ρώσικα. Προφανώς πρέπει πρώτα να περάσω το custom Mi Fit. Θα δοκιμάσω και το ελεύθερο Notify.
    Τελικά, με την αναβάθμιση του firmware, κατά κάποιο τρόπο ξεμπλόκαρε το Notify και έβαλα κι εγώ τα ελληνικά! Όλα καλά κι ευχαριστούμε πολύ!
  • Να ρωτήσω κάτι,τα ελληνικά φαίνονται όπως στο fond tahoma;;;δηλαδή καθαρά χωρίς τόνους η κάπως περιεργα;μιλάω πάντα για την τελευταία έκδοση που φτιαξατε
  • Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η γραμματοσειρά δεν περιέχεται στο αρχείο των resources. Αν είχες εγκατεστημένη την tahoma, αυτή θα έχεις και μετά την αναβάθμιση των resources με την ελληνική μετάφραση!

Επίσης, για το μενού χρησιμοποιείται γραμματοσειρά ενσωματωμένη στο firmware (αυτή που δε δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα), οπότε ούτε αυτή αλλάζει με την αλλαγή των resources!

Προσωπικά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια γραμματοσειρά με το προηγούμενο firmware: καθαρή και ευανάγνωστη.
  • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Προσωπικά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια γραμματοσειρά με το προηγούμενο firmware: καθαρή και ευανάγνωστη.
    Έβαλα την νέα μετάφραση και όλα καλά !! Δοκίμασα μετά και το mifit από το playstore για να δω μπας και έχουν περαστεί τα ελληνικά επίσημα αλλά δεν με βάζει με τίποτα στο mi λογαριασμό μου .. ξανά έβαλα το ελληνικό mifit αλλά και εκεί δεν συνδέεται με τίποτα ούτε με το mi λογαριασμό ούτε με google account !! Τι να φταίει ..?? :S
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

Έβαλα την νέα μετάφραση και όλα καλά !! Δοκίμασα μετά και το mifit από το playstore για να δω μπας και έχουν περαστεί τα ελληνικά επίσημα αλλά δεν με βάζει με τίποτα στο mi λογαριασμό μου .. ξανά έβαλα το ελληνικό mifit αλλά και εκεί δεν συνδέεται με τίποτα ούτε με το mi λογαριασμό ούτε με google account !! Τι να φταίει ..?? :S
    Είναι συχνό πρόβλημα στους Κινέζικους server... Δοκίμασε να συνδεθείς με VPN ή δοκίμασε πάλι το πρωί.

Να αποφεύγετε όσο μπορείτε να κάνετε απεγκατάσταση της εφαρμογής (αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος) το οποίο συνεπάγεται ότι θα πρέπει να κάνετε πάλι σύνδεση στο Mi λογαριασμό... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν έχει επίσημα Ελληνικά, βάζοντας την κλασική δική μας εφαρμογή Mi Fit 4.0.7 που είναι εδώ και η οποία μπαίνει χωρίς απεγκατάσταση γιατί έχει την ίδια υπογραφή.
  • καλησπερα παιδια, λοιπον αρχικα 2 θεματα, δεν μου βρησκει νεα αναβαθμιση σε 1.0.5.66 to official mi fit..
    κατεβασα το Mifit το δικο σας που εχει το ποστ αλλα δεν κανει συνδεση στο λογαριασμο μου ενω το official μπαινει κανονικα...
    Επισκεφτείτε το Youtube κανάλι μου Billzness ΕΔΩ ευχαριστώ... :wink:
  • Ο/H Billzness έγραψε:

καλησπερα παιδια, λοιπον αρχικα 2 θεματα, δεν μου βρησκει νεα αναβαθμιση σε 1.0.5.66 to official mi fit..
    κατεβασα το Mifit το δικο σας που εχει το ποστ αλλα δεν κανει συνδεση στο λογαριασμο μου ενω το official μπαινει κανονικα...
    Κάτι κουλά έχει ο σερβερ της xiaomi γιατί και σε μένα πριν λίγο δεν συνδεόταν αλλά τελικά παραδόξως κατάφερα και συνδέθηκα από το κινητό με τα δεδομένα data του κινητού και όχι το wifi. Δοκίμασε το αλλιώς υπομονή μέχρι το πρωί !!
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H Billzness έγραψε:

καλησπερα παιδια, λοιπον αρχικα 2 θεματα, δεν μου βρησκει νεα αναβαθμιση σε 1.0.5.66 to official mi fit..
    Δεν έχει σχέση η εφαρμογή... τυχαία συνδέθηκες με την επίσημη.
  • Διαφήμιση
  • Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια, ουτε με δεδομενα μπαινει κατι κουλα λογικα κανει ο server τους...
    Επισκεφτείτε το Youtube κανάλι μου Billzness ΕΔΩ ευχαριστώ... :wink: