Εγώ έχω την συγκεκριμένη έκδοση κ μου έκανε κανονικά εγκατάσταση αλλά έχει κ την αλλαγή γλώσσας του bandΟ/H vsk έγραψε:
Καλημέρα! Το Notify 8.11.3 Pro απορρίπτει το αρχείο ως invalid firmware file. Φυσικά εννοείται ότι το έχω αποσυμπιέσει κι έχω δοκιμάσει να το ξανακατεβάσω, αλλά δεν μου το "παίρνει" με τίποτα. Εντωμεταξύ λείπουν από το Notify οι επιλογές για αλλαγή γλώσσας στο band. Τρέχει κάτι με το Notify;
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Ο/H vsk έγραψε:
Μα κι εγώ θυμάμαι τη συγκεκριμένη επιλογή για την αλλαγή γλώσσας, αλλά τώρα έχει εξαφανιστεί! Έχω κατεβάσει και την παλιότερη έκδοση 8.9.κάτι, αλλά κι εκεί δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει άλλος τρόπος να περαστεί το αρχείο με τα ελληνικά;
Υπόψη ότι το notify & fitness δεν είναι πλέον απαραίτητο για να αλλάξεις τη γλώσσα και να βλέπεις Ελληνικά αν το χρησιμοποιείς μόνο για αυτό πέρα από το να περάσεις το αρχείο resourses...
Για να έχεις Ελληνικά, φτάνει να εγκαταστήσεις ένα από τα δύο Mi Fit που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αλλά αν έχεις και Mi Band 3 και τα εναλλάσεις, αυτό θα πρέπει να έχει περασμένο ένα από τα custom firmware που έχουμε εδώ (Ελληνικό / Αγγλικό UTF8) και όχι το official αλλιώς θα τα βλέπεις όλα στα Ρώσικα (στο Mi Band 3). -
-
Έχω απεγκαταστήσει και τις δύο εφαρμογές και πέρασα μόνο το τροποποιημένο Mi Fit και τα βλέπω όλα ρώσικα. Προφανώς πρέπει πρώτα να περάσω το custom Mi Fit. Θα δοκιμάσω και το ελεύθερο Notify.
-
ΠΡΟΣΟΧΗΌποιος έχει περάσει το custom Mi Fit από το 1ο post με ενεργοποιημένη πάντα τη Ρωσική γλώσσα, ώστε να βλέπει την ελληνική μετάφραση, και του έγινε αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.5.66 θα πρέπει να εγκαταστήσει (από πάνω, χωρίς απεγκατάσταση) το ελληνικό Mi Fit από το νήμα του Mi Band 3, ώστε να απεγκλωβιστεί από τα ρώσικα.
Και υπομονή μέχρι την ελληνική μετάφραση των νέων resources... -
-
Ο/H super έγραψε:
Καλησπέρα, εμένα έκανε κανονικά αναβάθμιση και ενώ έχω εγκατεστημένο το res με τα tahoma Ελληνικά που έχει δώσει ο Nitrogen δεν είδα να μου τα αφαιρεί και να τα αντικαθιστά με τα v60.
Κανονικά έτσι γίνετε ή θα έπρεπε να μου έχει χαθεί?
Το αναφέρω και στις παρατηρήσεις του ποστ που έκανα σχετικά με τις γραμματοσειρές. -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Οπότε για δες...μήπως ενεργοποιήθηκαν επίσημα τα Ελληνικά με την νέα έκδοση firmware και resources; -
Όχι, δυστυχώς. Παραμένουν οι γλώσσες "zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in".
Διάβασα ότι και στο NFC μπορείς να περάσεις το firmware του απλού, δεν έχει διαφορά. -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Όχι, δυστυχώς. Παραμένουν οι γλώσσες "zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in".
Διάβασα ότι και στο NFC μπορείς να περάσεις το firmware του απλού, δεν έχει διαφορά.
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗΌποιος έχει περάσει το custom Mi Fit από το 1ο post με ενεργοποιημένη πάντα τη Ρωσική γλώσσα, ώστε να βλέπει την ελληνική μετάφραση, και του έγινε αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.5.66 θα πρέπει να εγκαταστήσει (από πάνω, χωρίς απεγκατάσταση) το ελληνικό Mi Fit από το νήμα του Mi Band 3, ώστε να απεγκλωβιστεί από τα ρώσικα.
Και υπομονή μέχρι την ελληνική μετάφραση των νέων resources...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0