Αποσυνδέθηκα τώρα για να δοκιμάσω... και εμένα τα ίδια τώρα ΔΕΝ συνδέεται με τίποτα αλλά με VPN και σύνδεση σε Hong Kong μπαίνει άμεσα.Ο/H Billzness έγραψε:
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια, ουτε με δεδομενα μπαινει κατι κουλα λογικα κανει ο server τους...
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Καλημέρα παιδιά.περασα τη mifit 4.0.7 για να γίνουν ελληνικά και τώρα το mi band είναι στα ρωσικά.ελληνικα πως γυρνάει;;δεν καταλαβαίνω;;
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.περασα τη mifit 4.0.7 για να γίνουν ελληνικά και τώρα το mi band είναι στα ρωσικά.ελληνικα πως γυρνάει;;δεν καταλαβαίνω;;
-
Καλημερα!
Νεος κατοχος του mi band 4.
Εχω το notify pro και περασα την τελευταια ελληνικη εκδοση απο εδω.
Η γλωσσα ρυθμισμενη στα ρωσσικα αλλα καθε λιγο κ λιγακι αλλαζει μονη της σε αγγλικα...
Το mi fit που εχω εγκαταστημενο ειναι κ αυτο απο εδω.
Τι κανω λαθος?
Εχω διαβασει το πρωτο νημα και τις οδηγιες... -
Ο/H Isaias Aggelis έγραψε:
Καλημερα!
Νεος κατοχος του mi band 4.
Εχω το notify pro και περασα την τελευταια ελληνικη εκδοση απο εδω.
Η γλωσσα ρυθμισμενη στα ρωσσικα αλλα καθε λιγο κ λιγακι αλλαζει μονη της σε αγγλικα...
Το mi fit που εχω εγκαταστημενο ειναι κ αυτο απο εδω.
Τι κανω λαθος?
Εχω διαβασει το πρωτο νημα και τις οδηγιες...
Αυτό μπερδεύει το Mi Band και χάνει την Ελληνική Γλώσσα που δίνει εντολή το Mi Fit.
Βάλε στο Notify & Fitness την Επιλογή για Default Γλώσσα και θα είσαι οκ.
Κλείσε και άνοιξε πάλι το Mi Fit το δικό μας που εγκατέστησες ώστε να γυρίσει το Mi band 4 στα ελληνικά, και θα τα έχεις μόνιμα. -
Λογικά έχεις κάνει σωστά όλα τα βήματα αλλά τα ξαναγράφω να δεις αν ξέχασες κάποιο:
Έχοντας το δικό μας Mi Fit ή το official, περιμένεις να αναβαθμιστεί στο τελευταίο fw 1.0.5.66 (Τα άλλα custom Mi Fit δεν ξέρω αν το αφήνουν να αναβαθμιστεί ή όχι)
Εγκατάσταση του Notify & fitness, σύνδεση με το mi band 4 και εγκατάσταση του αρχείου MB4_v60_GR_res.pack.bin αφού το αποσυμπιέσεις (θα βγει φάκελος και μέσα το αρχείο)
Εγκατάσταση του ειδικού Ελληνικού M Fit 4.0.7 GR or EN από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Αν έχεις το κλασικό δικό μας Mi Fit, δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα.
Τέλος, αν χρησιμοποιείς το Notify & Fitness ταυτόχρονα με το Mi Fit, άσε τη ρύθμιση για τη γλώσσα του Mi Band 4 στο Notify & Fitness στην Default ρύθμιση. -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γρήγορη απάντηση....
Το λάθος ήταν ότι δεν είχα επιλέξει την default γλώσσα στο notify. -
Καλησπέρα κι από μένα! Μπόρεσα και έβαλα τα ελληνικά στο mi band 4 global αλλά έχω δύο θεματακια..:
1ον: έρχεται μόνο ειδοποίηση για κάποιο μήνυμα στο band (Viber, Gmail, κ.α ) χωρίς να μπορώ το διαβάσω.. και
2ον: δεν μου κάνει update στον καιρό...
Επίσης δεν συγχρονίζεται με την μουσική που έχω, γράφει: αδυναμία -
Είναι συνδεδεμένο με το κινητό σου;
Ποια προγράμματα έχεις στο κινητό σου για να επικοινωνείς με το mibqnd; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι συνδεδεμένο με το κινητό σου;
Ποια προγράμματα έχεις στο κινητό σου για να επικοινωνείς με το mibqnd;
-
Γειά σας παιδιά!
Έκανα κανονικά την διαδικασία...
Έχω Ελληνικά κανονικά αλλά έκτοτε δεν μπορώ να έχω ειδοποιείς εφαρμογών όταν τρέχει μόνο το mi fit.... -
No worries....
Με την εγκατάσταση ήθελε ξανά άδεια πρόσβασης σε ειδοποιήσεις....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0