Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Καλησπέρα έχω την κινεζική έκδοση του έβαλα το mi fit που αναφέρει το άρθρο με το Notify πως ακριβώς εγκαθιστώ το αρχείο για να γυρίσει στα ελληνικά
-
Ευχαριστώ. Πριν διαβάσω την απάντησή σου έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αφαίρεσα τις άδειες από το Notify και άφησα μόνο το mifit κσι έφτιαξε.
-
Ο/H tsionis123 έγραψε:
Καλησπέρα έχω την κινεζική έκδοση του έβαλα το mi fit που αναφέρει το άρθρο με το Notify πως ακριβώς εγκαθιστώ το αρχείο για να γυρίσει στα ελληνικά
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Ευχαριστώ. Πριν διαβάσω την απάντησή σου έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αφαίρεσα τις άδειες από το Notify και άφησα μόνο το mifit κσι έφτιαξε.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H tsionis123 έγραψε:
[/quote] -
Το έχεις αποσυμπιεσει;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το έχεις αποσυμπιεσει;
-
Πως απενεργοποιώ την ειδοποίηση εισερχομενων κλήσεων από το mifit και πως τις βάζω από το Notify; Δε μου εμφανίζει τα ονόματα στις εισερχόμενες
-
Συγνώμη για το σπαμ απλά να ενημερώσω ότι συνδέθηκα με mi λογαριασμό στο custom mifit απεγκατεστησα το Notify και όλα λειτουργούν άψογα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0