Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Έχει κανείς καμιά ιδέα;Ο/H Nnoutas έγραψε:
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Απενεργοποίησε την ειδοποίηση εισερχόμενων κλήσεων από το Mi Fit και ενεργοποίησέ την μόνο στο Notify & Fitness. Δες και τις εικόνες σε μια παλαιότερη ανάρτηση εδώ για να ενεργοποιήσεις και την εμφάνιση του ονόματος στις εισερχόμενες κλήσειςΟ/H Nnoutas έγραψε:
Έχει κανείς καμιά ιδέα;Ο/H Nnoutas έγραψε:
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Καλησπέρα έχω την κινεζική έκδοση του έβαλα το mi fit που αναφέρει το άρθρο με το Notify πως ακριβώς εγκαθιστώ το αρχείο για να γυρίσει στα ελληνικά
-
Ευχαριστώ. Πριν διαβάσω την απάντησή σου έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αφαίρεσα τις άδειες από το Notify και άφησα μόνο το mifit κσι έφτιαξε.
-
κατεβάζεις το notify από το Playstore και το αρχείο bin από τη πρώτη σελίδα του νήματος και το κάνεις εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες.Ο/H tsionis123 έγραψε:
Καλησπέρα έχω την κινεζική έκδοση του έβαλα το mi fit που αναφέρει το άρθρο με το Notify πως ακριβώς εγκαθιστώ το αρχείο για να γυρίσει στα ελληνικά
-
Άρα τελικά συνδέθηκες με το δικό μας Mi Fit; Αν έχεις ακόμα το επίσημο δεν θα βλέπεις ποιος σε καλεί αν έχεις άλλη γλώσσα εκτός από Αγγλικά.Ο/H Nnoutas έγραψε:
Ευχαριστώ. Πριν διαβάσω την απάντησή σου έκανα το ακριβώς αντίθετο. Αφαίρεσα τις άδειες από το Notify και άφησα μόνο το mifit κσι έφτιαξε.
-
Πως ακριβώς το κάνω γιατί πάω μέσα από την εφαρμογή Notify εκεί που λέει εισαγωγή αρχείου το βρίσκω το αρχείο και δεν το περνάει κλείνει απλώς η εφαρμογήΟ/H amavroudis έγραψε:
κατεβάζεις το notify από το Playstore και το αρχείο bin από τη πρώτη σελίδα του νήματος και το κάνεις εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες.Ο/H tsionis123 έγραψε:
[/quote] -
Το έχεις αποσυμπιεσει;
-
Τώρα το έφτιαξα περαστηκαν ενταξει δεν το αποσιμπιεζα γι αυτό δεν το ανοίγε τώρα είναι εντάξει επειδή είναι η κινεζική έκδοση θα έχω πρόβλημα εάν σβήσω το NotifyΟ/H amavroudis έγραψε:
Το έχεις αποσυμπιεσει;
-
Πως απενεργοποιώ την ειδοποίηση εισερχομενων κλήσεων από το mifit και πως τις βάζω από το Notify; Δε μου εμφανίζει τα ονόματα στις εισερχόμενες
-
Συγνώμη για το σπαμ απλά να ενημερώσω ότι συνδέθηκα με mi λογαριασμό στο custom mifit απεγκατεστησα το Notify και όλα λειτουργούν άψογα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0