Να έχεις υπόψη ότι από την ώρα που το Notify & Fitness θα φτάσει στο 100%, το Mi Band 4 θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία οπότε περιμένεις χωρίς να πειράξεις κάτι εσύ στο κινητό ή στο band. Το γράφουμε και στην πρώτη σελίδα το λέει και στο βίντεο που υπάρχει εκεί. Αν πάλι έχεις πρόβλημα, καλό θα είναι να παρακολουθήσεις στο βίντεο τη διαδικασία.Ο/H theosdor έγραψε:
Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την γλώσσα.
Ενώ έχω fw 1.0.6.12 μέσω του Mi Fit 4.0.8 και κάνω το update MB4_v62_GR_res.pack.bin με το notify 8.13.1 στο τέλος του Update μου βγάζει μήνυμα το band "Connect to Mi Fit to update again".
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H theosdor έγραψε:
Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την γλώσσα.
Ενώ έχω fw 1.0.6.12 μέσω του Mi Fit 4.0.8 και κάνω το update MB4_v62_GR_res.pack.bin με το notify 8.13.1 στο τέλος του Update μου βγάζει μήνυμα το band "Connect to Mi Fit to update again".
Ναι το άφησα 10λεπτά αφού έβγαλε το μήνυμα "Connect to Mi Fit to update again" και δεν συνδεόταν με το mifit. :-/
Θα το ξαναπροσπαθήσω. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H theosdor έγραψε:
Εγώ εβάλα το MiFit-4.0.8_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk.
Το band ξεκίνησε να κάνει update από την εφαρμογή. Γύρισε τα ρώσικα
Πήγα στο notify, το έβαλα default στη γλώσσα, ξαναέβαλα ρώσικα αλλά τίποτα.
Οκ γιατί το γράφει ανάποδα στον οδηγό. -
Καλησπέρα σας. Σε μας που ο καιρός γράφει clear etc και κάποιες κλήσεις δεν αναγνωρίζει, τί ακριβώς κάνουμε για να διορθωθεί το πρόβλημα;;; Διότι έχω μπερδευτεί λίγο...
-
Κατέβασε πάλι το mi fit κάνε εγκατάσταση και θα είσαι ok!
-
Ο/H Costas Raitsos έγραψε:
Κατέβασε πάλι το mi fit κάνε εγκατάσταση και θα είσαι ok!
-
-
Καλημέρα! Το κατέβασα και το εγκατεστησα το mifit. Όλα καλά όσον αφορά την μετάφραση.. αλλά ενώ μου έρχονται τα μηνύματα δεν μπορώ να τα διαβάσω... ενώ έχω ενεργοποιήσει να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο band...
-
Ο/H felias έγραψε:
Καλημέρα! Το κατέβασα και το εγκατεστησα το mifit. Όλα καλά όσον αφορά την μετάφραση.. αλλά ενώ μου έρχονται τα μηνύματα δεν μπορώ να τα διαβάσω... ενώ έχω ενεργοποιήσει να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο band...
-
Δυστυχώς το έχω κάνει και πάλι το ίδιο κάνει...να το κάνω Απεγκατασταση το mifit και να το ξαναβάλω;;;
-
Ο/H felias έγραψε:
Δυστυχώς το έχω κάνει και πάλι το ίδιο κάνει...να το κάνω Απεγκατασταση το mifit και να το ξαναβάλω;;;
-
Αν αν κάνω αυτό εννοώ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χρειαστεί πάλι να περάσω τα δικά σας τα αρχεία που έχετε στην πρώτη σελίδα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0