Με το προηγούμενο mifit είχε ολοκληρωθεί η αναβάθμιση; Είχε περάσει όλα τα αρχεία; Να σε ενημερώσω ότι γίνεται σε περισσότερα από ένα βήματα...
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Κατά την αναβάθμιση έβλεπα Ρωσσικα στην οθόνη του band και ολοκλήρωσε ο κύκλος + την ώρα που χρειαζόταν μετά.
Αυτό που έκανα ήταν τα εξής , MiFit_4.0.9 MB4 και διαλεξα να περάσει το MB4GR_v66.res.... Σημειωση : Είχα κρατήσει πρίν κάνω οποιαδήποτε αλλαγή τις εκδόσεις Firmware (είχα την 1.0.6.16)
και πήγαινα σε 1.0.5.66, ή το ανάποδο ? Παρατηρώ επίσης οτι κάποιες στιγμές είμαι συνδεμένος στο notify και απο το μενου update firmware - device info έχω τα εξής :
Band Identifier 25
Firmware 1.0.6.16
Res 65
Font 1 και έχω και άλλες πληροφορίες αν χρειάζεται να τις γράψω.
Δοκίμασα και απο εκει αν καταφέρω να περάσω την 1.0.6.16 αλλά σαν να κλείνει η σύνδεση...Any ideas ? Επίσης έχω notification bar απο το notify που κάποιες φορές δείχνει connected με ένδειξη της μπαταρίας -
Πέρασε.απο τη πρώτη σελίδα με το notify
MB4_v65_GR_res.pack.bin.zip
Και μετά το
MiFit-4.0.11-Greek_MB4-RU-lang.apk -
Τίποτα
Το χειρότερο είναι οτι σαν να κλείνει η σύνδεση του BT ή είναι ανοιγμένη για ελάχιστο κάποιες φορές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω τίποτα πια.
Στο Notify "συνδέεται κάποιες στιγμές" ενώ στο Mi Fit ποτέ πλέον.
Δοκίμασα και απο άλλες συσκευές να δώ αν είναι ανιχνεύσιμο το Mi Band αλλά δεν το βρίσκουν .. (υπάρχει περίπτωση στο notify να το βρίσκει λόγω καρφωτής mac address ?
Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα βρήκα απο forum του εξωτερικού το official firmware της έκδοσης που είχα και μου δούλευε (1.0.6.16) ότι έχει res v62 και οχι v65 που έχω τώρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί το θέμα ?
Εκτός μέσω bt υπάρχει περίπτωση να περαστεί με άλλο τρόπο το firmware ? π.χ. με το καλώδιο-φορτιστή ? (Αν κάποιος έχει ασχοληθεί σε βάθος και μπορεί να βοηθήσει ας στείλει P.M. )
Ευχαριστώ πολύ,
Νάσος -
Edit : Σύνδεση BT σε άλλα προγράμματα υπάρχει κανονικά σύνδεση (Mi Bandage), το band και ανιχνεύεται και συνδέεται αλλά τίποτα παρα πέρα !
-
-
Καλησπέρα,
Έχω στην κατοχή μου ένα mi band 4 global version στο οποίο έχω περάσει την ελληνική γλώσσα από το νήμα xiaomi-miui.gr/mi-band-4-offic…nguage-support-by-xiaomi/ με την εφαρμογή και τα αρχεία του νήματος χωρίς κανένα πρόβλημα στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων κτλ..
Τώρα θα ήθελα να περάσω τα αρχεία εκείνα σε band φιλικού μου προσώπου με τον ίδιο τρόπο ( χωρίς να χρειάζεται να γυρίζω την γλώσσα στα ρωσικα για να έχω ελληνικά στις ειδοποιήσεις..) αλλά τα links του νήματος δεν λειτουργούν.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εκείνη την μέθοδο; Μήπως χρειάζεται να περάσω και εγώ τα αρχεία που αντικαθιστούν τα ρωσικα ; -
Μετά απο πολλές ώρες ψαξιματος στο νετ και δοκιμές, το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι. Στο band δουλεύει το bt αλλά είναι σαν κλειδωμένο.
Προσθέτοντας δε το band σαν συσκευή ξεκλειδώματος του κινητού μου εμφάνισε στο band στα κινέζικα πάλι αν θέλω να το κάνω pair με το κινητό και το έκανα πατώντας το tick , η οθόνη βέβαια ξαναγύρισε μετά στην ίδια κατάσταση που είναι αυτή. (εμένα το γράφει στα κινέζικα) -
Ο/H Xanthosv έγραψε:
Τώρα θα ήθελα να περάσω τα αρχεία εκείνα σε band φιλικού μου προσώπου
-
Καλησπέρα. Φίλε @NiTroGen καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά που κάνεις είσαι άψογος respect. Μερικές απορίες που πρέπει να διευκρινιστούν.
1) Τι διαφορά έχει στα ελληνικά και στα εικονίδια το 1.0.6.24 με το NiTroGen - Gr v65 σε σχέση με το 1.7.0.10 με NiTro-GR-V66_beta2 που μας είχες δώσει το οποίο είναι σούπερ. Έχει περισσότερες λειτουργίες η μόνο 2-3 αλλαγές στο μενού στα ελληνικά και λίγα εικονίδια? Επίσης διευκρίνισε σε παρακαλώ έτσι το μενού έχει κεφάλαια η μικρά??
2) Τέλος τι παραπάνω προσφέρει ο συνδιασμός 1.7.0.22 με v72 έχει Ελληνικά ή όχι ?? Αν ναι και αξίζει θα φτιάξεις και εκεί res με τα νέα εικονίδια?Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Φίλε Γιώργο, δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά στα διάφορα resources που έχω φτιάξει. Οι ημέρες εμφανίζονται με πλήρες όνομα και τα νέα εικονίδια στην v65 είναι (λίγο-πολύ) τα ίδια με την έκδοση v66 που έχεις. Για την ακρίβεια, οι 2 επίσημες εκδόσεις v65 κ v66 έχουν ακριβώς τα ίδια resources, οπότε αν αποσυμπιέσεις την δικιά μου 65 και πετάξεις μέσα το json από την 66, θα έχεις μια ανανεωμένη "δικιά μου" 66 για να φλασάρεις - την έφτιαξα παρακάτω. Το μενού είναι με κεφαλαία μόνο στην κινέζικη γλώσσα (που είναι εικόνα αντί για κείμενο) και πεζούς χαρακτήρες για τις υπόλοιπες γλώσσες.
Όλες οι υπόλοιπες διάφορες είναι θέμα firmware. Έγω έμεινα με το 1.0.7.22 γιατί βαριέμαι να το αλλάξω από τότε που το έβαλα για δοκιμή. Έχω τα τροποποιημένα resources v72 για αυτό (ίδιες τροποποιήσεις), για προσωπική χρήση - αν κάποιος τα θέλει, είναι παρακάτω. Αν εσένα σε βολεύει η 1.0.7.10, μείνε με αυτή. Δεν είδα διαφορά με την .22 (εκτός του ότι η .22 ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά), ενώ υπάρχει και νεότερη beta που δε δοκίμασα (επίσης χωρίς ελληνικά).
Edit: Για να μην παιδεύεστε... Ορίστε η έκδοση v66 για το 1.0.7.10 και η έκδοση v72 για το 1.0.7.22. -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ετοίμασα ένα αρχείο με custom resources v65, για την τελευταία επίσημη έκδοση, το οποίο είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Άλλαξα λίγο την απόδοση της μετάφρασης ώστε να μου φαίνεται εμένα καλύτερα (πχ. "Επιλογές" αντί για "Περισσότερα"), έχω όλες της μέρες με πλήρες όνομα και όχι σύντμηση (εκτός της Παρασκευής που δε χωράει κι έγινε "ΠΑΡΑΣΚ.") και έχω βάλει τα ελληνικά στη θέση των ρώσικων (για το MiFit που δίνουμε εδώ), των πολωνικών (για το modified MiFit της Magical Unicorn που υποστηρίζει smilies - έκδοση: Force Language Polish - no update) και των κινέζικων, για όσους έχουν το κινέζικο band και θέλουν να έχουν τη μεγαλύτερη non-latin γραμματοσειρά (εγκαταστήστε οπωσδήποτε το font μου).
Έχω την τελευταία 1.0.6.24
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0