Πρώτα όμως απεγκατασταση την τρέχουσα Mi fit έκδοση, περνάω την 4.0.15 mod. Magical unicorn και μετά χειροκίνητα το 10.9.22 και resources v88 και font v1, σωστά;
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Και με την έκδοση Magical Unicorn μπορείς να αναβαθμίσεις επίσημα το band, αρκεί να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Δε χρειάζεται να αλλάζεις εκδόσεις Mi Fit. Κρατάς αυτή που έχεις (Magical Unicorn) και την αναβαθμίζεις στην επόμενη έκδοση, ενεργοποιείτε της online ενημέρωση του band και μόλις γίνει την απενεργοποιείς πάλι για παν ενδεχόμενο.
Τα custom resources τα εγκαθιστάς με το Notify & Fitness. Δε χρειάζεται εγκατάσταση του font κάθε φορά, αφού αυτού παραμένει στην έκδοση 1 και δεν ενημερώνεται. Προτείνω να εγκαταστήσεις το font που έχω δώσει και να το αφήσεις μόνιμα! -
Έχω την 4.0.14 Magical unicorn, αλλά ενώ αλλάζω τις ρυθμίσεις του Band κ βάζω online ενημέρωση, μόλις κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν βρίσκει την επόμενη έκδοση να με πάει. Οπότε, να την κατεβάσω χειροκίνητα κ να την περάσω κατ ευθείαν πάνω σε αυτή που έχω κ μετά resources v88 κτλ;
-
Οι τελευταίες εκδόσεις firmware του Mi Band 4 απαιτούν συγκεκριμένη έκδοση του Mi Fit. Οπότε για να δεις νέα έκδοση firmware πρέπει να αναβαθμίσεις το Mi Fit στην έκδοση 4.0.15. Κατέβασε απλά τη νέα έκδοση της Magical Unicorn και εγκατάστησέ την πάνω από την παλιά. Τότε θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση!
-
Ολα οκ. Κατέβασα την 4.0.15, έβαλα κ τα resources v88, και το γύρισα στα αγγλικά για να φαίνονται μεγαλύτεροι οι χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις. Thanks Nitro.
-
Σε Mi Band 4 με αγγλικό μενού και firmware V1.0.9.22 οι ελληνικοί χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις έχουν μεγάλα κενά μεταξύ τους, οι τονισμένοι χαρακτήρες δεν αναγνωρίζονται και, γενικά, δεν μπορείς να διαβάσεις ελληνικές ειδοποιήσεις. Για να μείνει το αγγλικό μενού, αλλά να εμφανίζονται και σωστά Ελληνικά σε ειδοποιήσεις τι χρειάζεται; Αρκεί απλώς η εγκατάσταση του «Custom font MiFont» του NiTroGen από την 1η σελίδα του θέματος;
-
Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους;
Έχω το επίσημο τελευταίο mifit. -
Εγώ παιδιά έβαλα την 4.0.15 MiFit έκδοση Magical unicorn που έχει ο Nitro στα συνημμένα του, resources v88 που επίσης έχει στα συνημμένα του, και όλα δουλεύουν οκ!!
-
Ο/H nFin1ty έγραψε:
Αρκεί απλώς η εγκατάσταση του «Custom font MiFont» του NiTroGen από την 1η σελίδα του θέματος;
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους;
Έχω το επίσημο τελευταίο mifit.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0