Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Σωστά, βάζεις την εφαρμογή mifit από το play store και θα γίνουν Αυτόματα όσες αναβαθμίσεις χρειάζεται
    Πολύ ωραία.Ευχαριστώ τα μάλα!!
  • Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v68)

Μήπως ξέρει κάποιος τρόπο να βγεί εντελώς η δόνηση από παντού και να φαίνονται οι ειδοποιήσεις με το που το ξυπνάω;
  • Τι αλλαγές έφερε η 4.1.0
    Μπορώ κάπου να τις βλέπω;
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα σας,

Εχω το Mi band 4 international στο fw 1.05.66. Περασα το MB4_v68_GR_res.pack.bin.zip με το Notify . Εδω και 30 λεπτα το mi Band Μου λεει. Connect to Mi Fit to update again. Δεν συνδέεται με τιποτα το Band με το Μι Fit. Ειτε το official ειτε αυτο που βρισκεται στην 1η σελίδα! Κανει αναζήτηση και ειτε δεν βρισκει κανενα band ειτε αν βρει το προηγούμενο Mi band 4 και το επιλέξω μετα απο 1 δευτερόλεπτο το Mi fit Μου λεει ...Αδυναμία συζευξηςμ, καντε επαναφορα του Bank και προσπαθήστε ξανα!

Έχω κάνει πολλές φόρες restart το κινητο. Του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, Εχω κανει sign out Αλλα τιποτα

Please help me!
  • Ο/H erof4 έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Εχω το Mi band 4 international στο fw 1.05.66. Περασα το MB4_v68_GR_res.pack.bin.zip με το Notify . Εδω και 30 λεπτα το mi Band Μου λεει. Connect to Mi Fit to update again. Δεν συνδέεται με τιποτα το Band με το Μι Fit. Ειτε το official ειτε αυτο που βρισκεται στην 1η σελίδα! Κανει αναζήτηση και ειτε δεν βρισκει κανενα band ειτε αν βρει το προηγούμενο Mi band 4 και το επιλέξω μετα απο 1 δευτερόλεπτο το Mi fit Μου λεει ...Αδυναμία συζευξηςμ, καντε επαναφορα του Bank και προσπαθήστε ξανα!

Έχω κάνει πολλές φόρες restart το κινητο. Του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, Εχω κανει sign out Αλλα τιποτα

Please help me!
    Καλησπέρα! Γιατί έχεις τόσο παλιό firmware; Το resources που έβαλες είναι για το firmware που έχει το band; Επίσης κατάργηση σύζευξης δοκίμασες;
  • Ο/H erof4 έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί τόσο παλιό firmware. Ναι έχω κανει κατάργηση σύζευξης αλλά τίποτα![/i]

[

Έχει κάνει λάθος που πέρασες τα resources αυτά! Είναι παλιά και δεν ξέρω αν είναι για αυτό το firmware που λες πως έχεις...πόσο καιρό έχεις το band και τι mi fit χρησιμοποιείς;
  • Διαφήμιση
  • Κατεβασε το mi fit από playstore μην χρησιμοποιήσεις της πρώτης σελίδας γιατί από όταν βγήκαν τα επίσημα ελληνικά από την xiaomi δεν ενημερώθηκε ξανά όπως και τα resources που έβαλες...προσπάθησε μήπως το συνδέσεις με το mi fit και κάνει αυτόματες ενημερώσεις στο firmware και resources και δουλέψει
  • θεωρώ λάθος την κίνηση να το κάνεις κατάργηση.
    Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση, που κάτι δεν του κάθισε καλά μετά απο αναβάθμιση, εδειχνε μόνο το watchface και οτι ημουν αποσυνδεδεμένος και αν εκανα πλοήγηση στο μενου παγωνε και εκανε ρισταρτ, μέσω του notify προσπαθούσα να του περάσω fw και res χωρίς επιτυχία.

Δοκίμασα μετά απο πολλές προσπάθειες και ενω έμενε απο μπαταρία, να το αφήσω πάνω στον φορτιστή.
    Ε μετά απο το Notify πέρασα κανονικά τα τελευταία fw και res και έπαιξε κανονικά.

Για μένα δες αν στο βλέπει το notify, κούμπωσε το να φορτίζει και δοκίμασε να περάσεις ΠΡΩΤΑ το RES και μετά το FW. Έπειτα άνοιξε το MiFit και αφησέ το να περάσει την τελευταία ελληνική έκδοση και τέλος.

Λογικά στα αρχικά πόστ δίνει o nitrogen fw και res.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H xristaras12 έγραψε:

θεωρώ λάθος την κίνηση να το κάνεις κατάργηση.
    Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση, που κάτι δεν του κάθισε καλά μετά απο αναβάθμιση, εδειχνε μόνο το watchface και οτι ημουν αποσυνδεδεμένος και αν εκανα πλοήγηση στο μενου παγωνε και εκανε ρισταρτ, μέσω του notify προσπαθούσα να του περάσω fw και res χωρίς επιτυχία.

Δοκίμασα μετά απο πολλές προσπάθειες και ενω έμενε απο μπαταρία, να το αφήσω πάνω στον φορτιστή.
    Ε μετά απο το Notify πέρασα κανονικά τα τελευταία fw και res και έπαιξε κανονικά.

Για μένα δες αν στο βλέπει το notify, κούμπωσε το να φορτίζει και δοκίμασε να περάσεις ΠΡΩΤΑ το RES και μετά το FW. Έπειτα άνοιξε το MiFit και αφησέ το να περάσει την τελευταία ελληνική έκδοση και τέλος.

Λογικά στα αρχικά πόστ δίνει o nitrogen fw και res.
    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και εσενα και τον Don Rai και τον Αmavroudis. Κατεβάζω απο την αρχικη σελίδα MB4_v68_GR_res.pack.bin.zip , Αν κατάλαβα καλά αυτό ειναι το res. (Που ειναι το fw?)

Βάζω το band να φορτίζει. Μπαινω στο Notify ...Λεει απο κάτω. Mi band συνδέθηκε. Τελευταιος συγχρονισμος 19/6 !!! (ημέρα που έκανα το update) . Μπαινω εργαλεία και update Mi band firmware . Current Firmware version. Band identifier 25 - Mi band 4 Global.
    Firmware" 1.0.5.66 Resources 68
    Font: 1

Μετά στην επιλογή Update firmware επιλεγω File. Βάζω το unzip MB4_v68_GR_res.pack.bin
    Τικαρισμένα (είτε όχι )τα alternative method και 2 μου βγάζει valid resources. Πατάω start update....Φόρτωση.. και μετά απο 10 με 15 sec λεει . Update failed!

Υγ
    Όταν πάω να συνδεθώ στο Mi Fit και κάνω αναζήτηση Band μου βγάζει ... Βρέθηκε ένα προηγούμενο συζευγμένο Band . Όταν πατάω πάνω του μετά από μισό δευτερόλεπτο μου βγάζει μήνυμα. . Αδυναμία συζευξης. κάντε επαναφορά του bank και προσπαθήστε ξανά!