Ο/H amavroudis έγραψε:
Μη το τραβάς τόσο. Κάνε διάλειμμα και συνεχίζεις άλλη στιγμή.
ειμαι μετα το διαλειμα τωρα απο χθες εχω καει Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H amavroudis έγραψε:
Μη το τραβάς τόσο. Κάνε διάλειμμα και συνεχίζεις άλλη στιγμή.
ειμαι μετα το διαλειμα τωρα απο χθες εχω καει αυτος που μου το εδωσε λεει οτι παιζει κανονικα σε διαφορους υπολογιστες και θα δοκιμασω κι εγω αυριο σε αλλους 2 υπολγιστες στην δουλεια και για να καταληξω εκει που λες πρεπει καπως να το επιβεβαιωσωΟ/H makis1024 έγραψε:
Παίζει να είναι και πλακέτα φόρτισης , να φορτίζει αλλά να μην μεταφέρει data , αφού καλώδια δοκίμασες διαφορετικά.
Έναν πάρεις όμως πλακέτα φόρτισης , υπάρχουν δύο διαφορετικές για Mido , wide και narrow , πρέπει να δεις πριν παραγγείλεις ποιά φοράει το κινητό.
ευχαριστω για την απαντηση,Ο/H theopan έγραψε:
Αν δοκίμασες και άλλο καλώδιο (το οποίο είσαι βέβαιος ότι είναι και για data γιατί δεν είναι όλα) και δεν δουλεύει τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι χάλασε η πλακέτα φόρτισης. Θα έπρεπε να το βλέπει ήδη με όλα όσα έκανες (USBdeview κλπ.) τα οποία είναι και υπερβολικά σε Win 10.