Διαφήμιση

Redmi 7A Εντυπώσεις

• Φίλε έκανες λάθος και με αυτά που έγραψες μπερδεύεις τον κόσμο, οπότε μάλλον εσύ να βλέπεις καλύτερα γιατί έκανες δυσφήμιση σε ένα τηλ που δεν κατέχεις. Οπότε άσε τα καφενεία εκεί που είναι.
    • Καλημερα.

Εγώ ακόμη κάτοχος ενός δεινόσαυρου(xiaomi RN2)

Πριν 5μερες πήρα στην κοπελα μου ενα xiaomi redmi 7a!!Όλα καλά με το τηλ,πολύ καλη οθονη,φωτεινή,δεν κολλάει πουθενά κτλ αλλά μας κανει ενα κουλο!!

Κατα την διαρκεια μια κλήσης βάζει σε αναμονή τον συνομιλητή κ καλεί μονο του κάποιον άλλο απο τις επαφες!!Μιλούσα μαζί της,με έβαλε μονο του στην αναμονή κ πήρε μονο του κάποιον άλλο αριθμο απο τις επαφες!!Το κανει πολυ συχνα!!Το εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι!!Να είναι θέμα της rom??Toυ τηλεφώνου??Για να πέρασαν αυτοι κάποια rom απο εκεί που το πήρα δεν νομιζω γιατί ήρθε σφραγισμένο!!
    • Διαφήμιση
    • Με πρόβλημα του proximity sensor μοιάζει...δοκίμασε να κάνεις μία κλήση στο σταθερό σου πχ, ή το ανάποδο...και δες με το χέρι εάν το πλησιάζεις στο πάνω μέρος της οθόνης, εάν και πότε κλείνει η οθόνη
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Με πρόβλημα του proximity sensor μοιάζει...δοκίμασε να κάνεις μία κλήση στο σταθερό σου πχ, ή το ανάποδο...και δες με το χέρι εάν το πλησιάζεις στο πάνω μέρος της οθόνης, εάν και πότε κλείνει η οθόνη
      Θα το δω αυτό!!!Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
    • Διαφήμιση
    • καλημερα σε ολους μετα απο αρκετο καιρο

λιγο πριν τα Χριστουγεννα αγορασα το φθηνο Redmi 7A
      προερχομαι απο ενα mi3 που λειτουργησε αψογα μεχρι τα τελευταια του.

το καινουριο αποκτημα λοιπον εχει αυτοματο φωτισμο αρκετα εκνευριστικο που σε σκοταδι δεν αυξανει τη φωτεινοτητα με αποτελεσμα να πρεπει καθε φορα να την αυξησω χειροκινητα.
      εχει καλο ηχο, πολυ καλη μπαταρια, ειναι αργο, το browser V11.4.3-g κολαει συχνα και μονο επανεκινηση το επαναφερει.
      δεν εχω μεγαλες απαιτησεις με τοσα χρηματα αλλα τον τελευταιο μηνα παρουσιαστηκε σοβαρο θεμα με το δικτυο. εχω δυα καρτες Cosmote, δεδομενα ποτε απο τη μια, ποτε απο την αλλη. το κινητο χανει την συνδεση του με το δικτυο συχνα, ενω φαινεται κανονικα συνδεδεμενο και εχει αρκετο σημα....απλα οποιος με παιρνει φαινεται κλειστο και μου ερχεται ειδοποιηση αργοτερα για τισ κλησεις...αν κανω επανεκινηση, επανερχεται σχεδον παντα αμεσως. το ιδιο συμβαινει και με τα δεδομενα, σταματανε καποια στιγμη, επανερχονται καποια στιγμη αργοτερα ισως....εχει τυχει να κανω hotspot και στο 80% των περιπτωσεων ενω ειναι ανοιχτα τα δεδομενα....τιποτα, μηδεν.
      εβγαλα και εβαλα ξανα τις καρτες, δειχνουν οκ, και η θυρα κουμπωνει καλα. θα τις δοκιμασω σε αλλη συσκευη για να σιγουρευτω οτι ειναι απο τη συσκευη.
      επισυναπτω φωτο με τα στοιχεια του κινητου.
      εχω λαβει μεγαλη βοηθεια απο το φορουμ μεχρι σημερα και ειμαι εγνωμων, ελπιζω να ειστε ολοι καλα και περιμενω τα φωτα σας.

• Δεν φαίνεται κάτι περίεργο, official gloabl EEA rom...το παρουσίασε μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 μήπως ?
    • Θελω να ευχαριστησω για την απαντηση, αν και εκανα καιρο να μπω και να το τσεκαρω, ευχαριστω θερμα....
      το κινητο συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα, ενω φαινομενικα εχει δικτυο και στις δυο καρτες, με παιρνουν και δειχνει κλειστο....κατι που ισως εχει καποια σημασια και ισως βοηθησει εσας που καταλαβαινετε παραπανω απο μενα και μπορεσουμε να βρουμε μια λυση....καποιες φορες που ενω φαινομενικα εχει δικτυο....κανω μια κληση στο σταθερο του σπιτιου μου για να τσεκαρω αν δουλευει....για μερικα - αρκετα δευτερολεπτα δειχνει να προσπαθει να καλεσει χωρις ηχο κλησης (οτι συνδεθηκε και χτυπαει) και ξαφνικα κοιτωντας την ενδειξη του σηματος δικτυου (τα σηματακια που παιζουν αναλογα με το ποσο σημα εχει)....αυτα λοιπον στιγμιαια κανουν ενα flash .....σαν να κανουν restart και να ξυπνανε και κατευθειαν πραγματοποιηται η κληση και χτυπαει το σταθερο. καποιες φορες η κληση ειναι αδυνατη και το τηλεφωνο χρειαζεται επανεκινηση.
      στο youtube ψαχνοντας για Redmia 7a network problems βρηκα καποιους οδηγους με καποιες εχτρα ρυθμισεις που δεν ειχαν καποιο αποτελεσμα.
      το προβλημα παρουσιαστηκε τους τελευταιους 2-3 μηνες, δεν θυμαμαι αν δουλευε καλα μετα την αναβαθμιση σε MIUI 11 και το παρουσιασε αργοτερα...αλλα σιγουρα ειναι μια καλη ιδεα.....ευχαριστω @NasDriver, μπορω να κανω rollback σε MIUI 10 ?? πως γινεται?

μια καλη ROM σε MIUI 10?
      κι ενα link σε παρακαλω ν ατην κατεβασω...
      καποιος οδηγος? μεσω fastboot η με MI flash?
      απο τη στιγμη που θα επιστρεχω στη 10, να υποθεσω οτι δεν πρεπει να ξανακανω update MIUI σωστα?

βοηθηστε με λιγο με εξηγηση παρακαλω
    • Η κάρτες sim που έχεις είναι καινούργιες ή παλιές και κομμένες με το χέρι (και πόσο παλιές χρονολογικά) ?
    • Διαφήμιση