Amazfit gtr
-
-
Ο/H ios46 έγραψε:
Ήρθε και firmware update μαζί και με νέα fonts και παπάλα τα Ελληνικά πάλι...ενώ στο μεταξύ τις δραστηριότητες ποδηλασίας της κάνει mark ως τρέξιμο όταν ανεβάζει τα δεδομένα στο Strava...(φυσικά μην ξεχάσουμε τα τσαφ στο gps που μια το χάνει μια το βρίσκει..), μωρέ μπράβο !!!
Sent from my G8341 using Tapatalk -
@NikosChandolias
Firmware 1.3.5.80 για το amazfit gtr και 4.8.1.για την official εφαρμογή του amazfit. Η αναβάθμιση έγινε το πρωί μαζί με τα νέα library fonts. -
Εγώ είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι.
@NikosChandolias
Το πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες και την υποστήριξη Unicode είχε λυθεί και με τις official εκδόσεις firmware εδώ και πάνω από ένα χρόνο τουλάχιστον, ενώ δεν χρειαζόταν να καταφεύγει κάποιος και σε 3rd party applications (πχ notify & fitness) και άλλες λύσεις. -
Ο/H ios46 έγραψε:
@NikosChandolias
Το πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες και την υποστήριξη Unicode είχε λυθεί και με τις official εκδόσεις firmware εδώ και πάνω από ένα χρόνο τουλάχιστον, ενώ δεν χρειαζόταν να καταφεύγει κάποιος και σε 3rd party applications (πχ notify & fitness) και άλλες λύσεις.
@NikosChandolias
Το GTR έχει δικό του h/w για το positioning (GPS/Glonass) δεν χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή για αυτό. Όταν βγαίνω για να κάνω διαδρομές με το ποδήλατο πχ δεν είναι ανάγκη να κουβαλάω και το τηλέφωνο μαζί που έχει την εφαρμογή amazfit για να μπορεί να κάνει καταγραφή της διαδρομής. Το πρόβλημα βασικά με το νέο firmware δεν αφορά το GPS (έχει αρκετό καιρό αυτό το πρόβλημα στο GTR και έχει γραφτεί από πολλούς σε διάφορα φόρουμ), αλλά την απώλεια υποστήριξης ελληνικών χαρακτήρων. -
Ο/H ios46 έγραψε:
@NikosChandolias
Το GTR έχει δικό του h/w για το positioning (GPS/Glonass) δεν χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή για αυτό. Όταν βγαίνω για να κάνω διαδρομές με το ποδήλατο πχ δεν είναι ανάγκη να κουβαλάω και το τηλέφωνο μαζί που έχει την εφαρμογή amazfit για να μπορεί να κάνει καταγραφή της διαδρομής. Το πρόβλημα βασικά με το νέο firmware δεν αφορά το GPS (έχει αρκετό καιρό αυτό το πρόβλημα στο GTR και έχει γραφτεί από πολλούς σε διάφορα φόρουμ), αλλά την απώλεια υποστήριξης ελληνικών χαρακτήρων.
Τελικά υπάρχει πρόβλημα πάλι με τα ελληνικά στο GTR? Έβαλα κι εγώ τη mod app για να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Τραγικό να χαλάνε κάτι που έχουν ήδη φτιάξει....
Sent from my G8341 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα