Amazfit gtr
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ποιος ο λόγος που βάζετε την official εφαρμογή;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Δούλεψε στις εισερχόμενες
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έκανα κατάργηση το ρολόι από την εφαρμογή, μετά factory reset στο ρολόι και μετά επανασύνδεση. Απλά κάνει το ίδιο και με εκνευρίζει απίστευτα γιατί μέχρι πριν δούλευε. Συνεχίζει να μην προωθεί καθόλου εισερχόμενες. Εσένα είναι ΟΚ τώρα δηλαδή;
Υπάρχει άραγε άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
Ποιος ο λόγος που βάζετε την official εφαρμογή;;
Θα σου απαντήσω για μένα, δεν ξέρω για τους άλλους, αν και νομίζω πως είναι αυτονόητο. Γιατί προέρχεται από αυτόν που σχεδίασε το λογισμικό του ρολογιού και κατ' επέκταση μόνο από αυτήν μπορείς να πάρεις αναβαθμίσεις. Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει σωστά πρώτα με αυτή την εφαρμογή και οι άλλες απλά να υπάρχουν για τα "εξτραδάκια" η για όσους τέλος πάντων θέλουν να μπουν στα πιο "βαθιά" η να καλύψουν τα "κενά".
Επίσης έχω αρχίσει να κουράζομαι πια (μεγάλωσα μάλλον) και θεωρώ την υπερβολική ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά για να τα φέρω στα μέτρα μου και ειδικά για να τα κάνω να δουλέψουν σωστά, χάσιμο χρόνου. Η ζωή είναι αλλού και δεν θέλω να υπηρετώ την τεχνολογία αλλά αυτή εμένα. Οπότε, το μόνο που έχω ανάγκη όταν αγοράζω κάτι είναι απλά να δουλεύει, όχι μόνο όπως θέλω, αλλά κυρίως όπως πρέπει (υποπτεύομαι πως τώρα σου ήρθε στο νου η εικόνα ενός δαγκωμένου μήλου) .
Δυστυχώς όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με τη Huami η τέλος πάντων με κάποιους προγραμματιστές μέσα σε αυτήν που απ' ότι φαίνεται δεν έχουν δώσει και τον καλύτερο εαυτό τους. Το firmware έχει πολλά προβλήματα (με τις ειδοποιήσεις των SMS η τα εικονίδια των εφαρμογών πχ για να μην πω για άλλα) από τότε που κυκλοφόρησε, τα οποία δυστυχώς παραμένουν ακόμη παρά τις τόσες αναβαθμίσεις!!
Το να έχω όμως 2 (η περισσότερες) εφαρμογές για να δουλεύει σωστά μια συσκευή, μου είναι από αστείο έως γελοίο. Παρόλα αυτά αυτήν έχω και αν δεν επιλέξω να την στείλω, θα προσπαθήσω να την κάνω να δουλέψει χάνοντας μερικό χρόνο, παρότι πιστεύω πως είναι bug της εφαρμογής. -
4.7.1 - Google Drive
χρησιμοποιείω την mod application ...έχει πιο πολλά και πιο σταθερή σε σχέση με την official...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
4.7.1 - Google Drive
Απαντάς χρησιμοποιείω την mod application ...έχει πιο πολλά και πιο σταθερή σε σχέση με την official... -
Ο/H motoboots έγραψε:
4.7.1 - Google Drive
Απαντάς χρησιμοποιείω την mod application ...έχει πιο πολλά και πιο σταθερή σε σχέση με την official...
Official Miui Global Beta Tester
Ο/H motoboots έγραψε:
4.7.1 - Google Drive
Απαντάς χρησιμοποιείω την mod application ...έχει πιο πολλά και πιο σταθερή σε σχέση με την official...
Ναι, κι εγώ θα θελα αν μπορείς να δώσεις κάποια επιπλέον πληροφορία για την mod εφαρμογή. Τι παραπάνω έχει από την official και γιατί είναι καλύτερη και πιο stable ? -
Δυστυχώς λόγο αναβάθμισης Android 11 ακόμα δεν μπορώ να ανεβάσω στιγμιότυπα τις εφαρμογη...Official Miui Global Beta Tester
-
'Εχω και εγώ και η γυναίκα ίδιο πρόβλημα με τις κλήσεις... Και μας βολεύει γιατί έχουμε ότι θέλουμε χωρίς πολλά πολλά και παράλληλα έχουμε συνδέσει και το mi scale 2. Ελπίζουμε σε γρήγορη αναβάθμιση.
@JohnPhone Δεν θα τα έγραφα καλύτερα, πλέον θέλουμε να κοιτάζουμε περισσότερο την κόρη μας παρά τις οθόνες μας για troubleshooting και bug reports -
Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια της εφαρμογής στο Store και τις κατάρες που έχουν φάει οι προγραμματιστές, ειδικά για το τελευταίο bug με τις κλήσεις, (σε άλλα ρολόγια έχει βγάλει άλλα προβλήματα) είναι περίεργο που δεν το χουν φτιάξει ακόμη γιατί εκκρεμεί απ τις 13 Αυγούστου.
Μάλλον έχουν πάρει την καλοκαιρινή τους άδεια οι Huamiτες και θα περιμένουμε Σεπτέμβρη για να δούμε bug fixing.
EDIT: Και μόλις πρόσεξα πως η εφαρμογή έχει μετονομαστεί (;) και πλέον εμφανίζεται στο Store όχι ως Amazfit αλλά ως Zepp (ότι να ναι).
Είναι πιθανόν να έχουν υπάρξει εσωτερικές αλλαγές στη Huami που να αφορούν και την ομάδα προγραμματιστών της και αυτό μου δικαιολογεί εύκολα το μπάχαλο που έχει προκύψει και τα Bugs. Υπομονή λοιπόν.... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα