Γειά σας! Στην μουσική μου εμφανίζει τα ίδια άλμπουμ ξανά και ξανά υπάρχει λύση?
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπορώ να ανεβάσω screen shot η θα φάω άκυρο? Φαίνονται ίδια άλμπουμ μουσικής με το ίδιο περιεχόμενο 5-6 φορέςΟ/H amavroudis έγραψε:
Θα μπορούσες να εξηγήσεις το πρόβλημα σου καλλίτερα;
Σου εμφανίζει τα άλμπουμ από τα τραγούδια που έχεις στη μνήμη σου, αν δεν τα αλλάζεις παραμένει η ίδια λίστα. Τι περιμένεις;
Επαναφορά έκανα..Ο/H NasDriver έγραψε:
Για βάλε φώτο...και δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις...
Στο s7 τα είχα στην sd αλλά τώρα το mi9t δεν δέχεται sdΟ/H NasDriver έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά
Σε sd card τα έχεις τα τραγούδια ή στον εσωτερικό χώρο ?
Αυτό θέλει ώρες και υπολογιστή που τώρα δεν έχω γιατί είμαι διακοπές... Θα δοκιμάσω με τον file manager. Αν δεν γίνει τίποτα θα προσπαθήσω στο pc σε λίγες μέρεςΟ/H NasDriver έγραψε:
Βγάλε όλα τα τραγούδια από το κινητό και πέρνα τα ξανά σε νέο φάκελο...
Δεν έστρωσε με αλλαγή φακέλου μέσω filemanagerΟ/H sakiskozani94 έγραψε:
Αυτό θέλει ώρες και υπολογιστή που τώρα δεν έχω γιατί είμαι διακοπές... Θα δοκιμάσω με τον file manager. Αν δεν γίνει τίποτα θα προσπαθήσω στο pc σε λίγες μέρεςΟ/H NasDriver έγραψε:
Οχι οπότε ούτε από pc θα στρώσει..Ο/H sakiskozani94 έγραψε:
Δεν έστρωσε με αλλαγή φακέλου μέσω filemanagerΟ/H sakiskozani94 έγραψε: