καλησπερα! στο κινητο μου εχω μεινει στην stable 11.0.4 βλεπω ότι εχει βγει και 12.10 αλλα και 11.10. τι κανω? προχωρω σε αναβαθμιση? και ποια να προτιμησω? εχει περασει καποιος καποια απο αυτες? η μπαταρια με την 11.0.4 μου κραταει 2 μερες γεματες
Αν ρωτας για την official rom eea V12.0.2.0.QFGEUXM για εμενα οχι πολυ χαλια δεν ρολαρει καλα την περασα για δοκιμη με εφαγε ο αδερφος μου εχουμε την ιδια συσκευη αλλα δεν ασχολειται και κλειδωμενο απλα του ηρθε ΟΤΑ εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα ιδια και περασα ξανα την stable της ομαδας μια χαρα αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι developer rom και εκει με βλεπω σε αυτες να ξαναπαω γνωμη μου παντα
Stable έχω. Οπότε μένω σε αυτήν που έχω ήδη. Είπα λόγω καραντίνας και περισσότερου χρόνου μπας και του βάλω νεώτερη με περισσότερα καλουδια. Αφού μου λες ότι ειναι μάπα.... Ας κατσω στα αυγά μου.
Και εγώ λόγω καραντίνας και γκρίνιας το έκανα αλλά σαν τις china που παίρνουν και μας φτιάχνουν τα παιδιά καμία σχέση απ' τις official η 11αρα η global που είχα ήταν πιο καλή χρήση και μπαταρια τώρα αν εχεις όρεξη κάνε μια δοκιμή όλο το θέμα είναι φτου και από την αρχή το στήσιμο να αυτά βαριέμαι
V11.0.1.0.QFGMIXM αυτη ειχα περασει πολυ καλη σαν χρηση και μπαταρια αλλα απ οτι ειδα σημερα βγαλανε και την V12.0.1.0.QFGMIXM clobal για οποιον εχει ανησυχια εγω παντος οχι δε το πειραζω