nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
Ερωτησεις περι redmi note 7
-
-
-
ευχαριστω. για να σιγουρευτω πρωτου κανω το αλμα πιστεως, οπως λενε στο acnokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
καλησπερα σας και παλι. εβαλα την τελευταια stable.καλη μου φαινεται αν και η μπαταρια σαν να αδειαζει γρηγοροτερα. εκει που μου κραταγε 2 μερες γεματες (με την 11 stable) τωρα κραταει μιαμιση.Η ρομ ερχεται με το πληκτρολογιο gboard. Δυστυχως τα γραμματα του πληκτρολογιοy ειναι μικρα αν και εβαλα στο υψηλοτερο στις ρυθμισεις. υπαρχει καποιος αλλο τροπος να μεγαλωσω τα γραμαμτα στο πληκτρολογιο για να μην τα πατω διπλα? ή υπαρχει αλλο πληκτρολoγιο που μπορειτε να μου συστησετε και ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο? επισης στη φωνητικη πληκτρολογηση στο gboard πως βαζουμε τα σημεια στιξης χωρις να διακοψουμε την ακροαση? ευχαριστω πολυ!nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
κατεβασε την γραμματοσειρα Milan Pro V12 bold εχει πολλες εκδοσεις
-
H γραμματοσειρά είναι για το πληκτρολόγιο μόνο ε; Δεν θέλω να αλλάξω τη γραμματοσειρά που φαίνεται το κείμενο στην οθόνη μου. Και πώς κατεβάζω την καινούργια γραμματοσειρά;nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Ο/H Sof έγραψε:
H γραμματοσειρά είναι για το πληκτρολόγιο μόνο ε;
Αν μπεις στα θέματα έχει επιλογή γραμματοσειρά. -
καλησπερα σας και παλι. το θεμα με τη γραμματοσειρα το ελυσα βαζοντας αλλο πληκτρολογιο γιατι κατεβαζοντας αλλη γραμματοσειρα και αλλαζοντας το μεγεθος της αλλαζαν τα παντα στο κινητο με αποτελεσμα να γινεται δυσχρηστο. Στα ενταυτα... εβαλα την ελληνικη XTRV rom αλλα συνεχεια μου βγαζει μηνυμα και μου κλεινει τις εφαρμογες λέγοντας δεν λειτουργουν οποτε δοκιμασα να ξαναγυρισω στην global. Δυστυχως οταν πηγα στο recovery μου εβγαλε μηνυμα να περασω enter password, decrypt data. Ειxa βαλει πιν και αποτυπωμα στο κινητο αλλα πρωτου μπω στο recovery τα ειχα απενεργοποιησει για να μην εχω επιπλοκες ( τις οποίες δεν τις γλιτωσα δυστυχως). Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Δεν δεχεται κανενα κωδικο, ουτε γνωστο ουτε αγνωστο.Πως προχωρω?nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Ο/H Sof έγραψε:
εβαλα την ελληνικη XTRV rom αλλα συνεχεια μου βγαζει μηνυμα και μου κλεινει τις εφαρμογες λέγοντας δεν λειτουργουν
-
-
δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα! πρωτη φορα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα. αφου περασα απο stable σε ΧΤRV. εαν κανω φορματ θα λυθει το προβλημα? Διαβασα στο google οτι ειναι συχνο και πρεπει να αλλαξω TWRP . ισχυει?nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα