Ασύρματη φώρτηση.
-
-
Δεν φορτίζει καθόλου; Ή φορτίζει αργά;
Ποιο φορτιστή και καλώδιο χρησιμοποιείς;
Έχεις "γυμνό" το τηλέφωνο ή του έχεις θήκες και άλλα; -
Δεν φορτίζει καθόλου. Το έχω αφήσει αρκετή ώρα πάνω, το έχω αλλάξει θέσεις, με θήκη και χωρίς αλλά τίποτα.
Πήρα τον Original της xiaomi των 20 watt. Καλώδιο αυτό του κινητού. Το φωτάκι από τον φορτιστή αναβοσβήνει.
Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι στο κινητό ή στον φορτιστή. -
Εγω έτσι όπως το πήρα έτσι το έδωσα... Δεν άξιζει ακόμα η ασύρματη φόρτιση... Και θέλει να πετύχεις το σημείο της φόρτισης...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Εγώ με τον 20W ασύρματο φορτιστή της xiaomi δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φορτίζει απροβληματιστα το Mi 9 με την εργοστασιακή official global stable.
Δυστυχώς δεν έχω δυνατό φορτιστή για να δοκιμάσω τα ασύρματα 20 W μια και ο εργοστασιακός φορτιστής στο κουτί είναι 18W. -
Τελικά παιδιά το μυστήριο λύθηκε.
Μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιούσα τον φορτιστή του κινητού αλλά μόνο το καλώδιο του με κάποιο τρίτης εταιρείας φορτιστή (Βλέπεις ο ασύρματος φορτιστής ήρθε μόνο με την βάση και όχι μαζί με καλώδιο και πρίζα). Μόλις έβαλα και τον φορτιστή της xiaomi (του κινητού), όλα καλά. Έχω ασύρματη φόρτιση και με την θήκη μαζί. Προφανώς δεν μπορούσε να βγάλει τα απαραίτητα watt (αυτός της τρίτης εταιρείας) για να δουλέψει ο ασύρματος φορτιστής.
Σας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. -
Πολύ πιθανό να θέλει " ποιοτικούς" φορτιστές και όχι "ανώνυμους", χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο
Μπράβο σου που βρήκες λύση και φυσικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση -
Ο/H bzanios έγραψε:
Μόλις έβαλα και τον φορτιστή της xiaomi (του κινητού), όλα καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες