[Miui 10 9.8.29] Διανομή της τελευταίας MIUI 10 - XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό το εικονίδιο, που παραμένει κολλημένο στην αρχική οθόνη, με τις αναπάντητες κλήσεις?
Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται? -
Μπορείς να μας το δείξεις σε screenshot;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπορείς να μας το δείξεις σε screenshot;
Το εικονίδιο φεύγει ΜΟΝΟ με επανεκκίνηση!
Μάλλον bug είναι. -
-
Καμιά ιδέα κανείς?
-
Παλικαρια μια απαντηση εδω,,,,,μολις τελειωσω το στησιμο του κινητου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξη σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει,,,δεν θελω να βαλω δακτυλικο αλλα μονο pin.....ξερει καποιος να μου απαντησει??
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Καμιά ιδέα κανείς?
Ο/H paulk έγραψε:
Παλικαρια μια απαντηση εδω,,,,,μολις τελειωσω το στησιμο του κινητου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξη σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει,,,δεν θελω να βαλω δακτυλικο αλλα μονο pin.....ξερει καποιος να μου απαντησει??
-
το εκανα οπως ειπες αλλα παλι το βγαζει,,,το ρυθμιση android...NasDriver τι λες??
-
Μπορείς να βάλεις ένα print screen με το μήνυμα που σου βγάζει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0