το εκανα και εβαλα και το Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed,,,αλλα και το dolby της rom να βαλω παλι τα ιδια κενει δεν ξερω αν χρειαζεται wipe dalvik cash μετα την εγκατασταση,,αλλα ετσι και αλλιως και οταν δεν το κανει θα μου βγαλει μηνυμα instaling zip sdcard dolby unity red theme......cheking for digest file ....unable to extract unity tools ...και με κοκκινα γραμματα...updater processes ended with error 1 error instaling zip file /sdcard/dolby....red theme fixed zip
[Miui 10 9.8.29] Διανομή της τελευταίας MIUI 10 - XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Θα έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα ένα factory reset...αν δεν αλλάξει κάτι τότε κοιτάς για άλλη custom rom (AOSP, RR κτλ)
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες
Περάστε τα modules του Magisk 19 Audio Modification Library (AML) mod και Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes.
Κατόπιν περάστε μέσα από το Magisk
το dolby Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip
Πρόσεξε το εξής: Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
περνάνε όλα κανονικά χωρίς σφάλματα, αλλά μόλις ανοίξω το dolby κρασάρει.
τα έβγαλα και τα έβαλα ξανά τόσες φορές σύμφωνα με τις οδηγίες
αλλά δεν... -
-
Εκτος του Bug με την εναλλαγή κλήσης, παραμένει (στην 9.9.3) το Bug με το WiFi:
Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα κ πατάς το σύμβολο του WiFi, κάνει 5'' μέχρι να γίνει μπλε.
Όταν το πατάς για να κλείσεις το WiFi, πάλι κάνει 5" μέχρι να σβήσει.
Γενικά, οι δύο τελευταίες ROM είναι σκέτη απογοήτευση, χωρίς παρεξήγηση.
Κ παρότι πολλοί το φωνάζουμε μέρες τώρα, δε βλέπω καμιά προσπάθεια για βελτιώσεις- διορθώσεις- έστω εξηγήσεις.
Ευχαριστώ. -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ο/H akantzis έγραψε:
και η διαδικασια ποια ειναι με την ρομ που εχω τωρα?
ευχαριστω και παλιlive every day as it was the last day of your life!! -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Εκτος του Bug με την εναλλαγή κλήσης, παραμένει (στην 9.9.3) το Bug με το WiFi:
Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα κ πατάς το σύμβολο του WiFi, κάνει 5'' μέχρι να γίνει μπλε.
Όταν το πατάς για να κλείσεις το WiFi, πάλι κάνει 5" μέχρι να σβήσει.
Γενικά, οι δύο τελευταίες ROM είναι σκέτη απογοήτευση, χωρίς παρεξήγηση.
Κ παρότι πολλοί το φωνάζουμε μέρες τώρα, δε βλέπω καμιά προσπάθεια για βελτιώσεις- διορθώσεις- έστω εξηγήσεις.
Ευχαριστώ.
Πρακτικά είναι αδύνατο να γίνουν βελτιώσεις-διορθώσεις και ακόμα πιο δύσκολο να δοθούν εξηγήσεις χωρίς να έχουμε τη συσκευή στα χέρια μας για δοκιμές -
@akantzis Τη βρίσκεις στο site της Xiaomi.eu.
Ένας πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις Factory Reset και Format Data, και να περάσεις αυτή που έχεις τώρα ξανά! -
τελικα το προβλημα με το dolby atmos θα βρεθει λετε καμια λυση???
-
Ο/H paulk έγραψε:
τελικα το προβλημα με το dolby atmos θα βρεθει λετε καμια λυση???
Να ξέρεις ότι κ στο δικό μου τηλέφωνο (Whyred) όποτε γουστάρει δουλεύει κ κρασάρει διαρκώς.
Βάλε Viper4 Android FX & ξέχνα το Dolby Digital. Είναι 1.000 φορές καλύτερο κ δε θέλει 32 επανεκκινήσεις την ημέρα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0