MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Άντε δάσκαλε να βάλεις τάξη...
Δεν έβγαλα άκρη, όσο και αν το σκάλισα. -
Και μένα μου το εμφάνιζε αυτό και το έλυσα με αλλαγή των system και data σε f2fs.
-
Παίδες σας ευχαριστώ όλους παααααρα πολύ. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.
-
το ηχείο του απαίσιο...δεν ακούγετε σχεδόν καθόλου..και δεν είναι καν στέρεο..ειναι μονοφωνικό..υπάρχει λύση γι αυτό?
κάπου ειχε πάρει το μάτι μου ενα νήμα σχετικά αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν για το 3 ή για το 2...xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Στις επιλογές για προγραμματιστές έχει μία επιλογή για μονοφωνικό ή στέρεο ήχο
-
στο ''επιλογές προγραμματιστών'' δεν μπορώ να βρω κάτι nas
νομίζω κάπου ειχα διαβάζει οτι θέλει αλλαγή χώρας ή κατι τέτοιο anyway για να διορθωθεί ο ήχος..xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Βάλε το Volume Booster GOODEV και ρύθμισε το Boost μεταξύ 13 και 15%.
-
Ο/H kostaskex έγραψε:
OffTopic[deviantart][/deviantart]
νομίζω κάπου ειχα διαβάζει οτι θέλει αλλαγή χώρας ή κατι τέτοιο anyway για να διορθωθεί ο ήχος..
[/quote]
Καλημέρα και από μένα. Σε μερικές εφαρμογές"μπερδεύει το πάνω με το κάτω ηχείο και βγάζει ήχο μόνο από το πάνω που είναι πολύ χαμηλό , όπως π.χ. στους χάρτες και στο mobile legends που παίζω. Επίσης δεν αλλάζει η ένταση μερικές φορές. Μετά από ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση "φτιάχνει", βγάζει δλδ από το κάτω ηχείο αλλά δε μπα να το κατεβάζω παίζει τερμα.
Edit: πήγα και στις πρόσθετες επιλογές->προσβασιμότητα-> μονοφωνικος ήχος, μπας και ξεφύγει από το διαχωρισμό των ηχείων και αναγκαστικά βγάζει και από τα δύο αλλα πάλι τα ίδια κάνει.OffTopic -
βρήκες λύση?xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
Ο/H kostaskex έγραψε:
βρήκες λύση?
Edit: δουλεύει μια χαρά τώρα... -
μετά την επιτυχή διαδικασία αλλαγής ρομ απο κινά κλπ κλπ έρχομαι στην δυσάρεστη θέση να αναφέρω πρόβλημα με συνεχόμενες επανεκκινήσεις σε καθημερινό φαινόμενο ...
έτσι όπως ήρθε απο κινα και ενω το δούλεψα 10-15 μέρες δεν είχε κάνει κανένα θέμα...
τι προτείνετε?
να περιμένω update σε miui 11 ή να ξανά κάνω διαδικασία να ξαναπεράσω την ρομ?xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0