Ναι μοτίβο, όχι κωδικό. Να βάλω λες κωδικό αντί για μοτίβο και να ξαναπροσπαθήσω?Ο/H amavroudis έγραψε:
Η προστασία lock screen είναι; Τι είχες; Μοτίβο;
MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Όχι. Απλά μετάφρασε το μοτίβο σε κωδικό, όπως αν πέρναγες το μοτίβο πάνω από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Τι νούμερα προκύπτουν; Δώσε τα...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όχι. Απλά μετάφρασε το μοτίβο σε κωδικό, όπως αν πέρναγες το μοτίβο πάνω από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Τι νούμερα προκύπτουν; Δώσε τα...
EDIT:
Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι απλά τεστ αυτά. Μόλις βγεις διαγράφονται τα προσωρινά αρχεία.
Μετά σου λέω, όταν ακούς κάτι χαμήλωσε την ένταση, μη το έχεις τόσο δυνατα και παραμορφώνεται ο ήχος.
Edit: Υπάρχει "εύκολος" τρόπος να του ανακαλέσω τις 2 τελευταίες αναβαθμισεις ή να υπάρχει αρχείο και να περάσω την προηγούμενη? Έχω ξενερώσει πολύ. Μέχρι τη μέση πάει. Και στην ανοικτή ακρόαση παραμορφώνει..
-
Να και η φωτογραφία.
-
Χρησιμοποιώ και εγώ μαγνητακι σε max 1 pro πολύ καιρό χωρίς θέμα.
Περιμένω και εγώ ένα max 3 6/128.
Απο ότι λέει το bangood είναι global rom αλλά μάλλον θα κάνω την διαδικασία που είπατε ποιο πάνω (πέρασμα china rom κλείδωμα και ξεκλείδωμα? για πλήρη έλεγχο της συσκευής.
Έχω μπερδευτεί με τις ρομ όμως. Βρήκα εδώ κάποιες ρομ. Ποια από αυτές να κατεβάσω την τελευταία? Επίσης παίζει ρόλο αν είναι stable η dev? Κάπου διάβασα ότι μόνο με dev ξεκλειδώνει η όχι. Ρίξτε μια μάτα στο λινκ.
小米Max 3 MIUI稳定版下载索引 (线刷包) – MIUI历史版本 -
Επίσης θέλω να βάλω την ελληνική ρομ από το φόρουμ. Έχω βάλει στο max pro 4/128 ελληνική ρομ και ακόμα πετάει αφού απορώ γιατί αγόρασα το max 3.Τριων χρόνων τηλέφωνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε πως πάει. Αφού πάτησε κάτω ένα Samsung a70 που πήρα για την γυναίκα μου. Η δουλειά που κάνετε ειναι τρομερή. Βάλτε ένα λινκ για την ελληνική ρομ.
-
Εδώ θα βρεις τις εκάστοτε developer / stable xtrv
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
Ελληνικές Stable MIUI ROMs -
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Το έκανα,
Αν ζητάει κωδικό δεν το γλυτώνεις το φορματ. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Το έκανα,
-
Δες εδώ πως γίνεται
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Με το δεύτερο τρόπο θα κάνεις την εγκατάσταση αν δεν έχεις αυτό που σου γράφει ο @geoanto555. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0