με το κουμπι που κλεινει και ανοιγει οπως ειπα γραφει το λογγο του mi και μετα μπαινει σε fastboot
MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Ίσως το θέμα που δεν έχεις θετικό αποτέλεσμα είναι που δεν έκανες απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής Καρντάση, αν είσαι κουρασμένος βάλτο στην πρίζα να φορτίζει μην φοβάσαι δεν έχει πρόβλημα, και αύριο με καθαρό μυαλό κάνε απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής περνάς και driver για τους dragon και κάνε την ίδια διαδικασία και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις θετικό αποτέλεσμα.
Καλό βράδυ ψάξε έχει οδηγό ο @George Kaggelaris διάβασε τον αφορά τους driver -
-
αυτο το εκανα πρωτο πρωτο. χιλια ευχαριστω καληνυχτα θα ξαναδω τον οδηγο αυριο παλι
-
-
Τι είχες επάνω τελευταία σαν λειτουργικό;
-
Το κινητό είχε gloolal 10. 3.2.0 . Τουλάχιστον όταν το αφήνω στο fastboot κλείνει μετά από 10 λεπτά.
Για την ψηφιακή υπογραφή τώρα νόμιζα ότι γίνεται στην αρχή της αυτόματης εγκατάστασης τον drivers αυτόματα στην επιλογή 1.Ο οδηγός αυτόματης εγκατάστασης τηρήθηκε με ευλάβεια.Επίσης anti δεν ειχε.
Ο υπολογιστής έχει Windows 10 home. -
Τελικά τι έγινε με το πρόβλημα σου Καρντάση ?
-
Τίποτα ακόμα. Ξέρετε κανένα μαγαζί να το πάω να μου περάσουν την κινεζικη Δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή να δοκιμάσω. Βαρέθηκα και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλάκια. Είμαι Αγίους Αναργυρους. Κεντρο περιστέρι κλπ
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον.
Η κανένας από εδώ μέσα με το αζημίωτο φυσικά.
Σιγουρα έχω κάνει μαλάκια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι? -
Γιατί βρε χτες τα έκανες σχεδόν, ξαναδοκίμασε πάλι υπό το φως του ήλιου
-
Είμαι στην δουλειά τωρα ειμαι με 3 ώρες ύπνο με το κολο τηλέφωνο χα χα χα. Πλάκα κάνω από τα λάθη μαθαίνουμε. Όταν πάω σπίτι θα ξαναδοκιμάσω.
-
Όταν το καταφέρεις θα νιώσεις ηδονή να είσαι σίγουρος αδερφέ. Ξεκουρασου και το απόγευμα δοκιμάζεις ξανά, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0