Διαφήμιση

MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

• Ο/H FlyingDonkey έγραψε:

Τώρα θα δω την νέα αναβάθμιση μπας και δε θέλει κωδικό και βλέπουμε.
      Μόλις την κατέβασα, πάλι κωδικό ζητάει. Δ ν έχω χρόνο για format κτλ προς το παρόν. Αν βρω θα ζητήσω βοήθεια.
    • Μπορώ να ξεκινήσω twrp για nitrogen αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχει η παοκρυπτογράφηση.
      Προς το παρών δουλεύω σε tulip (εχουν την ίδια) αλλα δεν βγαίνει ότι και να έχω κάνει στις νέες ρομς.
      Αν ολοκληρώσω κάτι δοκιμαστικά θα σας το δώσω για δοκιμή.

• Ο/H johnbakk έγραψε:

ευχαριστω παρα πολυ μα παρα πολυ
      Λοιπόν ένα πρόβλημα που συναντήσαμε με του Γιάννη το τηλέφωνο... ίσως αξίζει να το διαβάσετε για να μαθαίνουμε όλο και κάτι περισσότερο.
      Το flash καταφέραμε να το κάνουμε αλλά το κινητό δεν ανοιγε με τιποτα...
      Μπαίνεις στο log(γι αυτό τα ζητάμε) και βλέπω ότι έχει ολοκληρωθεί σωστά ..
      Ελα που έπεσε το μάτι μου όμως σε κάτι περίεργο(τυχερός που το είδα θα έλεγα)
      Το flash γινόταν
      flash system στο partition system
      Και μετά
      flash vendor πάλι στο partition system
      κουλό αλλά αληθινό...
      Χώριζε το vendor σε 6 κομμάτια(έπρεπε να το κάνει σε 2) και το έβαζε στο system.
      Αντε να ανοίξει λοιπον το καημένο..
      Οπότε το λύσαμε και αυτό το θέμα και το κινητό άνοιξε... επιτέλους.,
      Προσοχή λοιπόν στο log..... ;)

• Διαφήμιση
    • Μετα πο 40 λεπτα με temviwer ο Γιωργος (geontano555)το εφτιαξε .O ο ανθρωπος δεν παιζεται αναθεμα αν καταλαβα τι εκανε.
      Γιωργο χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια ευχαριστω.
    • Ο/H johnbakk έγραψε:

Μετα πο 40 λεπτα με temviwer ο Γιωργος (geontano555)το εφτιαξε .O ο ανθρωπος δεν παιζεται αναθεμα αν καταλαβα τι εκανε.
      Γιωργο χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια ευχαριστω.
      Μπράβο παιδιά, παρακολουθούσα την εξέλιξη με αγωνία! Θρίλερ! Άντε καλοδούλευτο!

Παιδιά, πόση ώρα παίζει να μου πάρει να κάνω backup-> format και να περάσω την νέα αναβάθμιση υπό φυσιολογικές συνθήκες?
    • χωρις να στήσεις κανα 15 λεπτά...
      Τωρα ετοιμάζω κατι για nitrogen να δουμε αν αλλάξει κάτι.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

χωρις να στήσεις κανα 15 λεπτά...
      Τωρα ετοιμάζω κατι για nitrogen να δουμε αν αλλάξει κάτι.
      Wow great wizzard, Χριστουγεννιάτικο δώρο???
    • Διαφήμιση
    • Ναι..χαχα σε κανα 20 θα εχει βγει απο το φουρνάκι...
      Δυσκολο βεβαια να πιάσει αλλά θα δουμε.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ναι..χαχα σε κανα 20 θα εχει βγει απο το φουρνάκι...
      Δυσκολο βεβαια να πιάσει αλλά θα δουμε.
      Δεν σε φοβαμαι εσενα μετα απο αυτα που ειδα!!!!!
      Εδω ειναι που λεμε ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!!!
    • Δυστυχως έχουν παρατήσει την αποκρυπτογράφηση σε fde κ ακόμη αυτά τα τηλέφωνα έχουν αυτή.
      Τεσπα θα δούμε , θα το ανεβάσω σε λίγο.

• nitrogen_3.3.1_15-12-2019
      οποιος θέλει το δοκιμάζει.

θα ηθελα οποιος το δοκιμασει να ανοιξει το cmd οταν μπει σε twrp και να δωσει
      adb shell logcat
      και να μου δώσει το αποτέλεσμα.

• Διαφήμιση
    • παιζει να μου κάνεις και εμένα κανένα χριστουγεννιάτικο δώρο γιώργο που ειμαι απογοητευμένος...
      σήμερα κάναμε προσπαθείες να περάσουμε ρομ και έβγαζε συνεχόμενα σφάλματα.
      στο τέλος περάστηκε η ρομ (global) αλλα το πρόβλημα με τις επανεκινήσεις παραμένει.
      σε κάποια φάση δεν έβλεπε τον χώρο του κινητού ή κάτι τετοιο τέλος πάντων...
      μήπως κάνει και εμένα flash system στο partition system ή τίποτα κουλά αλλά που δεν μπορώ να καταλάβω στον κώδικα που βγάζει?
      αν μπορείς να βοηθήσεις...
      xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ :D