Η εφαρμογη του youtube δεν εχει επιλογη 1080p, εχει σχεση με της ρομ η ειναι θεμα της εφαρμογης, θυμαμαι οτι ειχα αυτην την επιλογη
xiaomi mi3
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
Η εφαρμογη του youtube δεν εχει επιλογη 1080p, εχει σχεση με της ρομ η ειναι θεμα της εφαρμογης, θυμαμαι οτι ειχα αυτην την επιλογη
κάτι τέτοιο ?
[GTV-3.18] H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
κάτι τέτοιο ?
[GTV-3.18] H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
ακριβως αυτο φιλε, δεν θυμαμαι ομως ποτε ειχα επιλογη 1080p. νομιζω σε jellybean αλλα δεν ειμαι σιγουρος -
-
εχω την εντυπωση οτι το κινητο μου εχει χασει σε επιδοσεις ενω το προσεχω, καθε βδομαδα το πολυ κανω καθαρισμα με sd maid κλπ.Φοραω την τελευταια 3.19 , και σκεφτομαι να δοκιμασω την τελευταια stable και ας κανω downgrade.. επισης η μπαταρια, μετρια
Οταν βαλω την 3.13, πρεπει να κανω και wipe data?Xiaomi mi3
Oneplus 3 -
Αν είναι να κάνεις Wipe Data γιατί δεν κάνεος Factory Defaults μπας και σου στρώσει ?
Δεν έχω δει κανένα πρόβλημα με επιδόσεις....
Το αντίθετο μάλιστα αν βάλεις την μπαταρία σε (Perfotmance mode) Υψηλές επιδόσεις τότε έχω καλύτερα αποτελέσματα από τις προηγούμενες... -
-
Ο Admin εννοεί πιστεύω να δοκιμάσεις την rom , χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές
αυτό κάνω σε κάθε νέα rom ,(αν και δεν χρειάζεται) , γιατί θέλω να ελέγξω την rom καθαρή, αν όλα πάνε καλά
με το titanium backup , επαναφέρω τις εφαρμογές μου ,
πολλές εφαρμογές , έστω και απο το play store , κάνουν ζημιά στο κινητό ( "τρώνε" μπαταρία , το κάνουν αργό ...)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
To Μι-3W είναι τόσο ισχυρό που ακόμη και σε Power Safe Mode που το έβαζα (όταν αυτή η επιλογή υπήρχε), τα πάντα παρέμεναν Smooth.
Aπλά το Yψηλή επίδοση (Ηigh Performance) το έβαζα μόνο όταν ήθελα να κάνω κανένα Bench με Antutu για παράδεισγμα... -
-
Να ξέρεις πως το Whatsapp - Facebook - Viber = οι ποιό κακογραμμένες εφαρμογές που τρώνει πολλούς πόρους και μπαταρία....
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο Admin εννοεί πιστεύω να δοκιμάσεις την rom , χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές
αυτό κάνω σε κάθε νέα rom ,(αν και δεν χρειάζεται) , γιατί θέλω να ελέγξω την rom καθαρή, αν όλα πάνε καλά
με το titanium backup , επαναφέρω τις εφαρμογές μου ,
πολλές εφαρμογές , έστω και απο το play store , κάνουν ζημιά στο κινητό ( "τρώνε" μπαταρία , το κάνουν αργό ...)
ρε παιδιά εγώ τόσα re-flash και τρέχα γύρευε για δοκιμές, πάντα χρησιμοποιώ το backup + restore που έχει η συσκευή, που στην kk έχει ενσωματοθεί στις ρυθμίσεις ενώ στο jb ήταν αυτόνομο app, μια χαρά με έχει πόσους μήνες τώρα..
πείτε μου γιατί να πάω σε Titanium Backup, έτσι για να μου φύγει η φαγούρα ρε παιδί μου..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα